Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Välkomna till Emiliawesterstrom.se – Emilia Westerstrom Välkomna till Emiliawesterstrom.se – Emilia Westerstrom

Lite i hemlighet har jag ett tag nu suttit klistrad framför datorskärmen och googlat, testat, suckat och testat igen- för att slutligen landa i min alldeles egna blogg, på egen domän! Välkomna till Emiliawesterstrom.se!

Det är jag som driver bloggen! Jag kan se såhär kaxig ut, men oftast inte alls.

Hej! Det är jag som driver bloggen! Jag kan se såhär kaxig ut, men är oftast precis tvärt om.

Lite i hemlighet har jag ett tag nu suttit klistrad framför datorskärmen och googlat, testat, suckat och testat igen- för att slutligen landa i min alldeles egna blogg, på egen domän! Välkomna till Emiliawesterstrom.se!

För att nå hit har jag inte bara fått plocka fram några godbitar ur mina tidigare html-kunskaper jag samlat på mig under Lunarstorms glansdagar, jag har även tagit hjälp av Better Bloggers, som när denna bloggen lanseras har bytt namn till Influencers of Sweden. Pepp har jag skrapat ihop från min fina sambo och hans mor, likväl som från Clara, som driver Bossbloggen– en blogg för kvinnliga ledare.

Ni är säkert en majoritet här inne som redan har lite koll på mig, jag har nämligen bloggat länge från och till. Som tretton-fjortonåring startade jag på Devote, där stannade jag ett år innan jag flyttade till Blogg.se. Efter en minivisit som toppbloggare på Finest hamnade jag återigen på Blogg.se där jag höll igång ett bra tag men på grund av min känsliga personlighet blev jobb och blogg plötsligt för mycket. Att skriva slutade vara roligt och kopplades för mig istället till prestationsångest och tråkiga krav.

Året trillar snart över till 2017 och nu finner ni mig här, i min egen värld av kravlöst bloggande för nöjets skull- inte för ångestens. På Emiliawesterstrom.se kommer ni veteraner känna igen er i mycket. Jag är ju fortfarande jag och mitt sätt att skriva, fota och uttrycka mig är detsamma. Skillnaden ligger hos mig, och det är en bra skillnad, det lovar jag!

Ett litet litet tag till kommer det stå tomt här, men snart kan ni förvänta er tjusigt kvalitativ content, och sånt är alltid värt att vänta på! Eller hur?

Har ni önskemål eller tips om innehållet på mitt nya tillhåll är ni alltid välkomna att lämna en kommentar, eller skicka iväg ett mejl till kontakt@emiliawesterstrom.se

Jag ser fram emot att dela med mig av mina kunskapsområden och tankar till er. Vi hörs!

 
[dot_recommends]

9 Comments

 1. Svara

  Clara, Bossbloggen

  3 november, 2016

  Ser fantastiskt ut: bra jobbat! Ser fram emot att följa detta 😀

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   3 november, 2016

   Tack! Det ska bli så roligt, känns som något helt nytt nu när jag är på egen domän!

 2. Svara

  Anna

  3 november, 2016

  Hej Hej
  Önskar dej lycka till.
  Någon dag, vet inte när, skall jag önska mej en tatuering gjord av dej.
  Må gott

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   3 november, 2016

   Hej Anna! Tack!! Du får informera dina nära om att det är sju veckor till jul och att jag har presentkort i studion 😉

 3. Svara

  Erica Öbegr

  3 november, 2016

  Åh så roligt! Jag har som mål att damma av och köra igång, lite mer och lite bättre med min blogg också så vi får väl peppa varann! 😉

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   3 november, 2016

   Ja! Jag är så peppad! Det tycker jag absolut att du bör göra! Jag kan peppa dig över en kopp kaffe om du är i lund någon dag!

 4. Svara

  Ellen

  4 november, 2016

  Men åh ja, hej!! Så himla fint att du är tillbaka.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   4 november, 2016

   Så fint att du följer med! Tack!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS