Hej vänner! Tänk att jag är tillbaka, så härligt ändå va? Denna gången (haha!) är jag dessutom tillbaka med en känsla av extra kraft!
Jag velade länge angående huruvida jag skulle starta upp igen eller om mitt bloggliv faktiskt var över, och när jag slutligen landade i det förstnämnda gjorde jag det med massor av idéer och motivation uppbunkrat i bakhuvudet. Detta kan inte bli annat än bra!

 

Även om det mesta faktiskt flutit på lite som vanligt har en hel del nytt dykt upp sedan vi senast hördes av då i mitten av sommaren någon gång. För att ge er lite backgroundstory och en glimt av månaderna som gått sammanfattar jag det hela såhär:

 

Jag tågluffade i tre veckor (nåja, nästan – jag fick åka hem tidigare än planerat på grund av ångest) med tre av mina bästa vänner omkring i diverse tåg till diverse länder i östeuropa. Jag besökte Polen, Ungern, Kroatien, Slovenien och Tjeckien. Mina vänner gjorde ett stopp till i Berlin, men det får jag ta igen en annan gång!

 

Jag fick vitiligo, ni vet Michael Jackson-sjukdomen där du blir vit. På mig syns det inte supermycket eftersom jag redan är vit i huden, men mitt ena ögonbryn har fått pigmentlösa kritvita hårstrån och ögonlocket ser ut som om det vore prytt av en permanent dålig sotning i brun. Så var det med den saken.

 

Jag spontanköpte en ny kamera efter att ha tänkt igenom beslutet alldeles för lite. En canon 5d mkII straight from blocket för en tveksam summa. Trots att utgiften blev ännu större (!!) än jag trott när jag senare insåg att varken minneskort, självutlösare eller övriga sladdar och tillbehör var desamma som de jag redan ägde, är jag idag nöjd med köpet. Skillnaden är enorm! Funderar du på att köpa ny kamera, överväg fullformat!

 

Mitt tatueringskonto på instagram fick 1000 följare och jag kände mig mallig i flera veckor, detta trots att 1000 följare i sammanhanget är ganska lite, speciellt med tanke på min sambos femsiffriga antal. Instagram är aldrig något jag tagit superseriöst och jag har därför inte satt upp några mål eller förväntningar, ett tusen följare kom som en välkommen men på något vis överraskande frisk fläkt och mitt intresse för att fortsätta öka antalet blev vips större.

 

Dessutom har jag varit på mitt första bloggmingel, jag har införskaffat en ritplatta till ett projekt jag pysslar med tillsammans med min syster, gått hundkurs med Selma som även blivit hundmodell, piercat mig, haft regn i skafferiet efter en vattenläcka i taket och blivit heltidsnykter. Huja!

Ju fler punkter jag skriver ner, desto fler dyker upp i mitt huvud, det verkar som om en hel del faktiskt hänt trots allt. Och det kanske är tur. Det är trots allt månader och månader sedan jag senast skrev något i bloggformat.

Några av de ovan nämnda punkter kommer jag gå lite djupare in på i ett senare skede, (finns det något specifikt ni vill veta mer om?) men just nu vill jag bara get this party started! Framöver ska ni få hänga med mig lite närmare realtid, och jag hoppas att ni ser fram emot det lika mycket som jag!

6

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: