Någonstans i mitten av sommaren när jag precis i slutaet av min tågluff blev Selma modell.

Den tionde juni flyttade Selma hem till oss på grund av ett gäng förändringar i flocken hemma hos mamma och pappa. Selma är en hund som är ganska dålig på att vara just hund. Hon har lågt självförtroende och är överlag en smula socialt inkompetent vilket till slut resulterade i att hon spenderade dagarna tryckt mot väggarna och gömd under skafferiet.

Hur som helst, i början på juni kom hon till oss, och i slutet av samma månad startade jag hennes instagram och en ny värld öppnade sig. Visste ni att hundinstagrams är the thing? Så är det i alla fall! Folk är bara snälla mot varandra och alla hundar är så gulliga så man svimmar.

Selma i sin vanliga kostym. Visst är hon den sötaste ni sett?

Selma bland rönnbären i sin vanliga kostym. Visst är hon den sötaste ni sett?

Jag hittade i alla fall Maja och Happy Pooch på instragram, som just då var på jakt efter modeller till sina superfina repkoppel och hundkläder, och helt opartiskt är jag beredd att påstå att Selma är världsgullig så det fanns ju inget annat alternativ än att ansöka. Som tur var tyckte Happy Pooch precis som jag, och för ett par veckor sedan fick vi hem våra första customized dog gear. Två set med koppel och halsband, en hoodie och en jeansväst ligger nu i Selmas garderob (läs: ovanpå skohyllan).

Fashiondog och street art i bakgrunden av Lisa Ewald.

Fashiondog och street art i bakgrunden av Lisa Ewald.

Ett av kopplena matchar min mössa jag fått av Simon och det andra matchar mina nya rosa mockaskor. Tillsammans blir vi superflawless!

Aldrig har jag varit med om fler blickar och fina kommentarer av främmande människor på stan, som den dagen Selma testade sin hoodie på promenad. Det är någonting som händer när ett djur liknar en människa på något vis.

Vill ni följa detta stjärnskott till modell på hennes väg till the top gör ni det HÄR, och förresten, har ni någon favorit-hund-instagram? 

4

2 Comments

  1. Svara

    Ellen

    7 november, 2016

    Men haha åh <3 Måste såklart följa fina Selma. Vilken grej dessutom, bli hundmodell bara sådär!

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: