swish-selfie

min fjärrkontroll gick isönder och mina selfies tas just nu med fjärrkontroll som förlängda armen..

min fjärrkontroll till kameran gick isönder och mina selfies tas just nu med tv-fjärrkontroll som förlängda armen..

Hej vänner! Hoppas allt är bra med er!

Ikväll sitter jag i soffan i vardagsrummet som några dagar på rad nu fått agera sovrum efter att sambon välte ut kaffe i sängen.

Jag har alldeles precis avslutat ett julpyssel (även det ihopknåpat i soffan) jag skapat till bloggen. Det blev ett snabbt och roligt DIYprojekt som min mamma lärt mig när jag var minde, ni ska få se, men ni får hålla ut ett litet tag till.

Förstår ni så himla konstigt det känns, att julpyssla redan nu. Tidigare har både jag och mina övriga familjemedlemmar hållt hårt på traditionen att börja med julförberedelser först den första december, men i år blir det annorlunda. För det första vill jag såklart ha lite framförhållning till vad jag ska erbjuda er i vinter, och dessutom infaller första advent redan i november detta året, vilket även gör denna månad lite julig.

Imorgon har jag en ny miniserie som startar! Det kommer handla om tatueringar och tanken är att de flesta tisdagar framöver ska ha just tatueringsfokus på olika vis. Vad tror ni om det?

Avslutningsvis i detta lilla flummiga inlägg vill jag bara snabbt meddela er om två saker! Först och främst – har ni sett det lilla gråa hjärtat i slutet av inläggen? Det är en motsvarighet till en like på facebook och det hjälper mig att förstå lite bättre vad ni uppskattar här på bloggen. Bra va?

Dessutom har jag startat en facebooksida för bloggen, den hittar ni HÄR och funkar utmärkt för att följa bloggen och se till att inget inlägg missas!

Ha en supervecka nu ♥

5

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: