Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Montly makers inspiration- metall – Emilia Westerstrom Montly makers inspiration- metall – Emilia Westerstrom

Hej vänner! Hur är det med er? Själv mår jag bra, jag har haft två dagar nu med lediga förmiddagar och kunder först vid fyra vilket ger mig superlugna mornar där jag vaknar i soffan (ja, fortfarande) och slår på nyhetsmorgon medan kaffet kokar, jag myser med Selma och har alla förutsättningar för en bra start på frukostutmaningen!

Montly makers

För ett par dagar sen trillade jag över Anna Marías blogg igen efter att ha råkat glömma bort den för ett tag, och blev påmind om monthly makers som Anna María är med och leder. Det slog mig rakt i ansiktet att jag självklart måste delta i denna utmaningen och skapa något på ett nytt tema varje månad, och passande nog la Wilda på Reaktionista upp månadens tema idag! Temat är metall och mina tankar åker direkt till all form av metallicfärg och alla möjligheter de för med sig.

Jag har redan bestämt mig för vad jag ska göra, tror jag, men passade på att göra en djupdykning i mina sparade DIY’s för en liten extra inspirationsboost. Kanske något ni kan inspireras av? För visst ska ni också vara med? 

Tryck på rubriken till beskrivningarna för att komma till respektive orginalinlägg.

1. vägghängd anslagstavla 2. industriell pappershållare 3. ljusstakar av rör 4. ampel av konservburkar 5. ståltrådsstjärnor

1. vägghängd anslagstavla 2. industriell pappershållare 3. ljusstakar av rör 4. ampel av konservburkar 5. ståltrådsstjärnor

Vägghängd anslagstavla

I min förra tatueringsstudio hängde vi armeringsjärn på väggen och överöste med tavlor och bilder. På ett kontor eller i jobbhörnan hemma knipsar du upp dina to-do listor och peppiga quotes. Nu bor jag i en andrahandslägenhet och får inte borra i väggarna, annars skulle jag haft en själv redan nu. Så himla fint tycker jag.

Industriell pappershållare

Alltså hållare till hushållspapper är så svårt att hitta? Vill du inte ha den där standard svarta ståltrådsliknande ställningen gissar jag att denna varianten tar tio minuter eller mindre att knåpa ihop när de olika delarna är framfixade!

 Ljusstakar av rör

Dessa är hittade på Rebecka Centréns gamla blogg, och är inte ett DIY projekt från början utan färdigköpta från Granit, däremot ser de inte helt omöjliga ut att göra själv. Tillgång till svets kan nog behövas, eller också gör man en blandning av ovanstående pappershållare och en ljusstake!

Ampel av konservburkar

Easy peasy ampel för kryddor i köket eller färgpennor i barnrummet.

Ståltrådsstjärnor

Sist ut är ett gäng fina ståltrådsstärnor som en liten hint till vad som komma skall (JULEN!!!), dessa kan du sen sprejmåla och hänga upp i fönstret eller i granen, och dessutom är principen ganska enkel att översätta till en annan form.

Tycker ni om inlägg med inspiration och länkar till andras DIY får ni supergärna trycka på hjärtat nedanför, så vet jag om jag ska fortsätta med detta eller inte. Tack♥

[dot_recommends]

8 Comments

 1. Svara

  Anna María

  10 november, 2016

  Tusan vad kul att du hakar på den här månaden. Och grymt att du redan vet vad du ska göra 🙂 Och så mycket fin inspiration. Jag kände först att det var ett rätt lurigt tema få jag inte gör mycket grejer i just metall, men så började jag tänka lite bredare och vips finns det ju massa saker en kan göra. Ska bli så kul att se sen vad alla har gjort.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   10 november, 2016

   Det ska bli superkul! Jag tänkte direkt att metall krävde en massa verktyg och ett garage att jobba i typ, men icke! Superhärligt att utmanas i material tycker jag, vanligtvis skulle jag nog målat eller virkat, detta blir helt annorlunda!

 2. Svara

  Jessica

  10 november, 2016

  Gud så kul att du hakar på! Alltid kul med nytt folk i gänget. <3

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   10 november, 2016

   Det tycker jag med! Det ska bli spännande!följdfråga: kan jag lägga upp mitt bidrag när som helst eller ska jag vänta tull något visst datum?

   • Svara

    Mikaela

    10 november, 2016

    Kul att du är med! 😀 Du kan lägga upp det när du vill, när Wilda sen publicerar sitt bidrag den 20:e så länkar du ditt bidrag i hennes inlägg! Deadline är 28:e! 🙂

 3. Svara

  emmavbroberg

  11 november, 2016

  Så himla rolig grej 🙂 Hoppas du får en jättefin fredag, kram. ♥

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS