Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Tre bilder från idag. – Emilia Westerstrom Tre bilder från idag. – Emilia Westerstrom

Hej vänner! Hoppas allt är bra med er! Jag har gått hela dagen och trott att det är lördag, men insåg att det är fredag när Idol rullade igång teven alldeles nyss. Att vara ledig en veckodag känns alltid märkligt, men lite extra idag.

Simon kom hem från Stockholm vid 06.20 efter ett par dagars gästande hos Pastilliam på Nothing. Och, ni vet hur det är om man vaknar tidig morgon och sen somnar om – det är kört. Vi sov till elva tror jag och jag missade både två telefonsamtal och en man från UPS som hade knackat på med ett superroligt paket. Att jag inte reflekterade över att det var en vanlig arbetsdag när posten kom är för mig fortfarande ett frågetecken. Inte heller när världens roligaste mejl trillade in gick det upp för mig. Det blir dubbel-lördag helt enkelt.

Imorgon ska jag både jobba och gå på kalas, men här kommer tre bilder från vad denna låtsaslördagen!
lusse

I näst inpå psykotiskt hungertillstånd tidigt imorse hade Simon köpt på sig både det ena och det andra på Pressbyrån till frukost så vi tjuvstartade julmyset med lussebullar (!!!), och dag tre av min frukostutmaning kan checkas av som avklarad. Jag skrev ett blogginlägg som jag både publicerade och tog bort inom loppet av en timme. Så kan det gå.

denim-vest-blogg

Efter frukost kurade vi ihop oss i soffan igen. Jag redigerade några bilder på Selma medan hon puffade på min arm och ville ha uppmärksamhet IRL istället. Jag kan inte sluta tjata om hur gullig hon är i sin bikeroutfit. Och, har ni sett skägget? Och benen? Jag längtar inte till snön lägger sig på hög här nere i Skåne och Selma blir snöboll.

Efter lite redigering pysslade jag lite med mitt bidrag till Montly makers, som faktiskt blev färdigt nu nyligen, produktivt va!

simon-motljus

När vi äntligen lyft från soffan gick vi till Max och köpte hamburgare, pommes och chilli cheese. Resten av eftermiddagen var matkoma.

Nu sippar jag på dagens fjärde kopp kaffe och alldeles strax ska jag lyfta från soffan för dagens andra matinköp. Vi hörs på måndag igen, ha det fint så länge ♥

[dot_recommends]

8 Comments

 1. Svara

  Katta Kvack

  12 november, 2016

  Ha ha, ja men tusan, ändå skönt med en extra lördag så där!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   12 november, 2016

   haha ja! Idag känner jag mig helt snurrig, som att ha lov känns det, ingen koll alls!

 2. Svara

  ISA

  14 november, 2016

  aah, vovven har en jeansväst!? så gullitttt. Nu måste jag förövrigt äta lussebullar snart. Blir för sugen!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   14 november, 2016

   Jaaaa! Är det inte det gulligaste du sett? ?

 3. Svara

  Fanny

  14 november, 2016

  Vilken ljuvlig lite hund!
  Har själv en dvärgschnauzer-korsning. Älskar schnauzer! Håller min flicka väldigt kortklippt såhär års, just för snöns skull.
  Önskar dig en fin dag ♥

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   14 november, 2016

   Har du? så kul! Tyvärr har selma väldigt dålig pälskvalitet så jag försöker nästan ha så mycket päls som möjligt på henne inför vintern, haha! Men ja, benen får klippas ner lite annars blir de snöbollar 🙂 Vad mer än dvärgschnauzer har du i din mix?

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS