Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Spritsade pepparkakor och vardagsprat. – Emilia Westerstrom Spritsade pepparkakor och vardagsprat. – Emilia Westerstrom

Precis som förra helgen tänkte jag dela med mig av lite vardag idag. Min tanke med bloggen är inte att den ska vara en vardags- eller livstilsblogg men jag kan inte riktigt hålla mig från att babbla på om ingenting. Det är märkligt på ett vis då min favoritsyssla för tillfället är att sitta ensam i tystnad, men på ett annat sätt totalt logiskt.

Jag är inne i en märklig period där jag ena sekunden vill integrera med allt, prata, umgås, gå ut. Andra sekunden vill jag stanna hemma, sova middag och gå i pyjamas veckor i sträck. Hitintills har den andra känslan fått vinna, och bortsett från ett par helger sedan, var mitt senaste möte med en vän i början av september.

Självklart vill jag träffa människor jag tycker om, men något tar emot. Kan ni känna igen er i det? Vad gör man?

Tanken var att jag skulle ner till bokhandeln idag där Sandra Beijer signerade böcker, men det tog emot. Jag stannade hemma med en tvättid och pannkaksfrukost klockan tre.

pepparkakor

Både igår och idag har jag spritsat pepparkakor. Det är så rogivande och det blir så jäkla kladdigt överallt när spritspåsarna sprängs och jag välter ut sockret och tar i kylskåpsdörren med kladdiga händer. Så jäkla kladdigt.

Imorgon ska jag träffa min familj, det ska bli så mysigt.

Sist, jag vet att jag skrev att ni skulle få både en överraskning och ett pompomtips och jag tror det var sista gången jag lovade något som inkluderar foton under en period där solen går upp och ner snabbare än jag dricker morgonens första kopp kaffe. Det kommer när tiden är rätt helt enkelt.

Klockan trillar alldeles strax över till söndag och jag ska avrunda, hoppas ni har en fin helg ♥

 

[dot_recommends]

2 Comments

 1. Svara

  Cornelia

  20 november, 2016

  1. Så himla fina pepparkakor och 2. så himla fin bild!!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   20 november, 2016

   Men tack! Ska du säga, alltid så fina bilder på din blogg!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS