Hej vänner!

Jag är hemma från kransbindning och julfika (hej Mi!) och totalt slut.
Idag var första gången jag knåpade ihop en julkrans och det var inte bara mysigt framför öppen brasa och tända ljus, det var väldigt kul!
Jag hade köpt en färdig stomme men valde tillslut att göra en egen av två rangliga grenar pil. Mossa, eucalyptus, murgröna och ett gäng kottar sen fick jag hålla mig från att ösa på mer och riskera att förstöra alltihop.
Nu ligger kransen fint på vardagsrumsbordet ackompanjerad av adventsljusstakar och felstavade etiketter, ni ska få se!

hanna-julpyssel

Hanna gjorde sin krans av trollhassel och brudslöja!

All dagens ork tog slut när jag klev innan för dörren här hemma och efter snabbmakaroner och senap (jag vet…) till middag passade det mig alldeles ypperligt att kvällens rom-com i from av Bridget Jones nyss startade på teve. Jag ska sätta på en kopp kvällskaffe och mysa in mig i dubbla täcken i soffan, vi hörs imorgon!

3

2 Comments

  1. Svara

    Mi Nimander Dahlstedt

    20 november, 2016

    Hej Emilia! Kul att du kom. Hoppas lungorna är ok trots röken!

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS