Black and gold enamel pin ∗ Emiliatattoo

21 november, 2016 0 Comments

Det är måndag och denna veckan rullar in som den tredje i raden som jag bloggat här på min egna domän.

Jag vill börja inlägget med att säga tack! Redan nu är ni en liten stadig grupp som tittar in och håller er uppdaterade med vad jag har för mig. Ni kommenterar och likear och några av er följer mig via Bloglovin’ för att vara helt på den säkra sidan. Det är så himla fint och jag blir så glad och peppad!

Och visst märks det väl, litegrann, hur ni faktiskt påverkar mig till det bättre? Med bra, aktiva läsare blir det mycket roligare att blogga och detta inlägget blir faktiskt mitt 18e inlägg sen början av denna månaden. Snart 20 inlägg, heja!

simon-pin-farg

På Simons skinnjacka

För ett par dagar sedan fick jag hem mina pins som jag beställt till min tatueringsverksamhet. Jag tycker att det är viktigt att synas och förutom visitkort, klistermärken och flyers har jag tidigare tryckt upp ett gäng t-shirts med en hand och ros.Eftersom jag blev så nöjd med motivet tyckte jag att det kunde passa fint även som pin, så jag skickade iväg en order och visst blev de fina?

Varje pin är exakt och precis 3cm hög och gjord i mässing och svart emalj, vilket jag tycker är både fint och lite lyxigt.

Hitintills har jag hunnit dela ut till diverse familjemedlemmar och Simon rockar sin pin på skinnpajen, Selma kör sin på jeansvästen och jag har min bland fluffet på min ytterjacka.

blogg-simon-pin

Till skillnad från andra pins kom mina med ett gummifäste istället för den vanliga metallclutchen som både är svår att öppna och dessutom rivs. Alltså går mina pins att fästa på tyg som kommer sitta nära huden, utan att göra ont!! Hur smart?

Är man sugen på att gå med i gänget och bära min pin finns mer information på min tatueringsfacebook samt instagram

Ha en fin kväll ♥

 

7

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS