Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Min helg i mobilbilder – Emilia Westerstrom Min helg i mobilbilder – Emilia Westerstrom

Jag gillar verkligen trenden bland bloggare att visa mobilsnapshots från sin vecka, dag eller helg, det känns personligt och kul! Vanligtvis görs dock inläggen med stora bilder en efter en, men eftersom detta är mobilbilder med halvkass kvalité och jag är lite perfektionist i ämnet tryckte jag ihop dem i ett kollage istället.

I lördags jobbade jag en ganska bra stund. Jag gjorde en tjej som jag som tidigare nämt verkligen tycker om, bilden på den kan ni se på min instagram! Efteråt inhandlade jag årets första julklapp, fikade med en vän och Simon och jag kikade in i vår blivande lägenhet (bild 5) som just nu är under renovering. Halva köket och trappan var på plats, golv var lagt och väggar målade, snart flyttar vi in!

helg-v-47

På söndagen åkte vi hem till min familj och hade adventsmys och överraskningsfirande för Simon som fyllt 25. Vi bakade lussebullar både med nutella (!!!) och utan, mamma hade julpyntat överallt och ungarna hade vaknat alladeles för tidigt och var övertrötta och supperstimmiga. Vi åt middag och tårta och varma lussebullar, vi läste mamma mu, såg på Emil och soppskålen, byggde tågbana jagades. När vi kom hem igen krashlandade vi i soffan med fem timmar Gåsmamman.

Det var en fin helg.

Vad gjorde ni?♥


Tyckte du om inlägget? Lämna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför. Tack!

[dot_recommends]

2 Comments

 1. Svara

  ISA

  29 november, 2016

  ursäkta. NUTELLA!???? utveckla pleeeease? 😉

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   29 november, 2016

   Som på andra bilden! Vi gjorde som kanelbullar, kavlade ut lussedeg, på med nutella och rulla ihop!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS