Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 November månad på Emiliawesterstrom.se – Emilia Westerstrom November månad på Emiliawesterstrom.se – Emilia Westerstrom

Så går alltså november mot sitt slut och imorgon trillar vi in i årets sista månad, är det inte alltid lika förvånande hur snabbt ett år springer förbi? Och en månad, så himla fort. Förutom kylan har december självklart massor att erbjuda. Pyssel, mys och tända ljus. Jag älskar december. Men idag, tänkte jag att vi ska ta en titt på månaden som gått – bloggens allra första!

Jag gick in i november otroligt peppad på att få bloggen i rullning, jag satte upp listor och planer och även om jag i princip inte alls höll mig till dem, blev månaden en perfekt rivstart! Motivationen har varit på topp och till skillnad från övriga gånger jag provat på att blogga fick jag hålla mig hårt för att inte publicera alla mina inlägg en och samma dag. Idéer har jag haft gott om!

Selfie

Min första månad på egen domän firades med ett gäng selfies

Jag började månaden med en väldigt kort bloggpresentation och en liten recap av vad som hänt med mig sen jag senast var aktiv i bloggsfären och tre dagar in i mitt nya bloggliv postade jag bloggens första Diy – marmorerade ljuslyktor!
Ni fick se en del bilder på Selma, som både blivit modell och fått ett epilepsianfall under den gångna månaden. Jag berättade att jag ska flytta, att jag hakat på Montly makers och att jag har blivit dålig på att äta frukost.
Dessutom tipsade Johanna om mig i sin blogg och Clara gav mig en shoutout i hennes intervju hos Lanclin.
Jag har utöver detta börjat julpynta, vi pratade lite om psykisk ohälsa och så startade jag en serie tatueringsinlägg.

Selma med jeansvänst

Selma syntes en del i novelmber!

Månadens DIY’s

Marmorerade ljuslyktor
Julgranskulor i tyg
Tealight holder star garland
Spritsa pepparkakor
5 julgranspynt att fixa själv

Månadens inspirationsinlägg

Monthly makers – Metall
Links I Love – Christmaspriation
Lägenhetsinspiration

November månads Montly makers-bidrag

Tealight holder star garland – mitt första bidrag till Monthly makers!

spritsade pepparkakor

I flera inlägg fick ni se mina spritsade pepparkakor, som jag la ner extremt mycket tid på

Månadens personliga

Utkast 25 januari
Kan vi inte prata om psykisk ohälsa också?

Snabba fakta:

Antal inlägg: 25
Antal visningar: 2324
Antal kommentarer: 101

Inför december har jag realistiska förväntningar och med tanke på både högtider och flytt riskerar uppdateringen att bli något mindre frekvent, vilket är helt okej! Jag kommer fokusera på fina, kvalitativa inlägg framför hög frekvens och hoppas att ni förstår mitt tänk. Nu pyser jag till jobbet, berätta gärna om era höjdpunkter i november så hörs vi i december!♥


Tyckte du om inlägget? Lämna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför. Tack!

[dot_recommends]

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS