Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Monthly makers inspiration – Jul – Emilia Westerstrom Monthly makers inspiration – Jul – Emilia Westerstrom

Det slutar tydligen aldrig smygstartas med julen här inne (hur många gånger kan man smygstarta innan det bara blir en vanlig start?).

Idag släppte Anna María Montlhy makers tema för december, hela tio dagar tidigar än övriga månader! Jag är evigt tacksam för de extra dagarna för även om månadens tema faktiskt är jul, är de där sista två veckorna innan den stora dagen oftast alldeles för uppbokade för Diy’s.

En större del av mina Diy’s här på bloggen har naturligt blivit just julrelaterade. Till exempel har jag gjort tygkulorna, pepparkakorna och 3 andra pynt att hänga i granen, och fantasin börjar faktiskt redan tryta lite. Vi får se vad jag hittar på till decembers monthly makers-tema som alltså är jul, men först lite inspiration! Bildkällorna hittar ni som vanligt på min Pinterest eller via de länkade rubrikerna här nedan.

monthly makers jul inspiration

1. plåtgranar 2. läderornament 3. stjärnor av träpärlor 4. bordsgranar av grenar

Plåtgranar

Stilrena, enkla och hållbara granar som funkar år efter år, det gillar jag. Är man smart gör man en skåra i mitten av de olika delarna så går granarna att förvara platt till nästa år!

Läderornament

Dessa julgransdekorationerna i läder gillar jag supermycket! Tycker man inte om läder finns det många alternativ till imitationer, annars kan jag tänka mig att vlieseline och valfritt vanligt tyg fungerar utmärkt det med.

Stjärnor av träpärlor

Vita eller ljusa träpärlor ihopsatta till stjärnor passar även efter jul. Hängandes i barnrummet, i fönstret eller på köksbordet som grytunderlägg. Perfekt!

Bordsgranar av grenar 

De små julgranarna av små grenar påminner ganska mycket om presentetiketterna jag tipsade om i mitt tidigare christmaspiration-inlägg, fast i mer 3d! Har du tillgång till en borrmaskin och eventuellt kanske en limpistol ser de inte speciellt avancerade ut att göra. Bra om man vill ha fler än en!

Hur går det för er andra? Har ni hunnit fundera på era julpyssel och månades tema än?

[dot_recommends]

6 Comments

 1. Svara

  Stina - Stinas tillvaro

  1 december, 2016

  Så himla fina grejer du samlat, ljut läder utgör verkligen en toppenfin kombination tillsammans med grankvistarna.

 2. Svara

  Ruth | HungryHeart.se

  1 december, 2016

  Satan vad stilsäker du är! <3

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   1 december, 2016

   haha, nu är det ju inte jag som kommit på dessa fantastiska verk, men visst är de fina!?

 3. Svara

  Mikaela

  2 december, 2016

  Läderbandsornamenten var så fina! Och resten med såklart, men särskilt dem!

 4. Svara

  Anna María

  3 december, 2016

  Det finns så mycket fint juligt på internet! Kul att du är pepp och visst är de här 10 extra dagarna nu i början bra att ha för att hinna skapa något på tema jul?

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS