Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Måndagslistan + 14 gamla bilder – Emilia Westerstrom Måndagslistan + 14 gamla bilder – Emilia Westerstrom

Hej vänner!

Måndag igen alltså. Jag hade en fin helg med massor av mys och slappande, och igår kom min syster Hanna på besök för lunch och inhandling av bland annat presentpapper och sidenband.

För att smälla igång veckan bjuder jag på bloggens första lista, hittad i Elsas arkiv.

lista-9

1. Vad ser du fram emot den här veckan?

Denna veckan har jag knappt något jobb inbokat och som det ser ut nu kommer jag vara helt fri i två dagar, vilket jag alltid uppskattar. Att vara hemma själv är min bästa grej. Får jag tar på flyttkartonger kanske jag börjar rensa och packa i lägenheten, eller också går jag på julklappsjakt. Det blir bra oavsett!

lista-6
2. Vilken var den senaste bloggen du började läsa?

Helenas blogg Hemma med Helena, om inredning och diy’s! Och så har min vän Helene  (what’s up med namnen?) börjat blogga för ett par dagar sen!

lista-4
3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan?
Haha, härlig mat.. I helgen bestämde jag och Simon oss för att bli semivegetarianer efter att ha diskuterat likheterna mellan Selma, och de djur vi faktiskt äter. Hitintills har vi bara gjort det enkelt för oss och ätit vegetarisk tacos och stekta nudlar med grönsaker från thai-haket vid jobbet, men i veckan ska vi förhoppningsvis ge oss på något mer spännande! Har ni tips på smarriga vegorätter?

lista-5
4. Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!

Det finns faktiskt inte så mycket jag verkligen vill göra. Men, igen, julhandla! Det vill jag hinna med!

5. Vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?

Andas. Jag ska göra mitt bästa för att andas igenom alla situationer där jag vanligtvis hade gråtit, surat eller blivit arg. Det är mitt mål varje vecka, men väl i dessa situationer har jag en tendens att glömma bort.

lista-3
6. Vad gjorde du igår kväll?

Min syster stannade hela eftermiddagen och när hon gått slog jag in en julklapp, åt en apelsin och drack kaffe. Sen slösurfade jag mig igenom Bingolotto och efteråt virade Simon och jag in oss i varsitt täcke framför en helkväll på tv 4. En riktig söndag!

dubbel
7. En bild som symboliserar denna dag ↑:

På jobbet!

lista-7
8. Vad åt du till frukost idag?

Gah, frukostutmaningen!! När jag gick upp åt jag en apelsin, och vid två, halv tre någon gång köpte vi bagels och kallade det brunch. Ajajaj.

n
9. Vilken tid på morgonen vaknar du?

Jag sover mig tyvärr igenom hela morgonen och vaknar inte förrän klockan slagit förmiddag runt halv tio ungefär. Mitt dygn är så himla ur rutin. Just nu (kl 20.24) sitter jag fortfarande på jobbet och sjunger till Justin Biebers julskiva. Somnar igen gör jag vid 02.30.

lista-11
10. Hur ser du oftast ut till vardags?

Svart. Alltid svartklädd. I övrigt är jag en periodare. Just idag har jag på mig ny blus, jag har plattat håret och kör full face makeup. En annan dag är jag osminkad, finnig och flottig med en ful t-shirt. Sällan något in between.

 


Tyckte du om inlägget? Lämna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför. Tack!

[dot_recommends]

 

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS