Monthly makers December – julens mest personliga presentpapper!

7 december, 2016 13 Comments

Det är den sjunde december och jag är klar med mitt Monthly makers-bidrag! Jag vet att jag hade kunnat utnyttja månaden bättre, och se om jag kanske kunde komma på något mer avancerat på temat, men i år är mitt december så rörigt att jag helt enkelt ville beta av så mycket som möjligt så snabbt som möjligt.

Som jag nämnde i inspirationsinlägget har jag redan gjort ett gäng julpyssel så denna gången höll jag det enkelt.

Vad jag har gjort? Årets mest personliga presentpapper såklart!  (Som en liten bonus för mitt kanske-lite-väl-enkla Diy denna månaden slänger jag in bilder även på en min minisysters julklapp som fått en liten papperskrans.)

monthly makers december

Ni kanske har förstått vid det här laget att jag tycker om att pynta mina julklappar till max. Dock, har jag syskon från 2,5 år och vid den åldern är det viktigare att paketet är enkelt att öppna, snarare än att det är snyggt.
För att ändå stilla mitt pysselsinne litegrann tog jag hjälp av av bokstavsstämplar, klassiskt inslagspapper och för mycket fritid för att fylla en hel julklapp med min lillebrors namn kors och tvärs.

personligt presentpapper

Först testade jag att skriva namnet ihop, med bara lite mellanrum mellan. Det kanske hade funkat om jag varit väldigt noga med linjal för att få raderna jämna och raka, men mitt resultat blev kladdigt och rörigt och åkte i soporna. Sen testade jag att sprida ut namnet hipp som happ över hela pappret men det blev ännu värre och även det slängdes.

Tillslut kom jag fram till att denna varianten var bäst, med lika stora avstånd på alla håll från varje bokstav. Eftersom min lillebror ändå inte kan läsa spelar det mindre roll hur tydligt det blev, haha!

Pappret var tunt och färgen var våt och med det flöt vissa bokstäver ut litegrann. Vill man undvika detta kan man använda sig av någon akrylfärg eller liknande istället för den medföljande i stämpeldynan. Jag tycker i och för sig nästan att det utflutna ger ett intryck av att bokstäverna är brända på plats, vilket inte är fy skam det heller!

monthly makers december presentpapper

Så, miljonfrågan – kan ni se vilket namn bokstäverna bildar?

Nu ser jag fram emot att se vad ni andra skapar, och jag kan bocka av ännu en ruta på to-do listan!

 


Tyckte du om inlägget? Lämna en kommentar, dela eller tryck på hjärtat här nedanför. Tack!

7

 

13 Comments

 1. Svara

  Hanna

  7 december, 2016

  Nells blev ju superfint! <3

 2. Svara

  Cornelia

  7 december, 2016

  Så fina klappar! Den där översta var verkligen finurlig 🙂

 3. Svara

  Mikaela

  7 december, 2016

  Jättefint! Kransen är hur snygg som helst, men jag blir tokig på att jag inte ser vilket namn det blir haha! O, T, B, I, E…. Eller är det Tobie? Det är det enda jag kan komma på haha!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   7 december, 2016

   Hahah! Nä inte ens i närheten 😉 jag var inte smart nog att se till att hela namnet syntes på framsidan.. på undersidan syns det klart och tydligt dock, haha!

 4. Svara

  Isabella

  7 december, 2016

  Men vad duktig du är, älskar kransen 😀

 5. Svara

  Jessica

  8 december, 2016

  Åh så snyggt det blev!!! Är det Elliott? :D:D Var sjutton fick Mikaela B ifrån haha???

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   8 december, 2016

   Korrekt! Bra jobbat! Knappt jag själv kan läsa det, haha! Gissar på ett E ur fokus kanske, haha!!

 6. Svara

  Anna María

  11 december, 2016

  Så fint! Jag tänkte också på Elliot! Det är ju alltid roligare att göra något extra med paketen som en ger bort tycker jag.

 7. Svara

  Anni

  15 december, 2016

  Vilka vackra paket, så snyggt med det lilla extra pyntet förutom bokstavstrycket. Jag såg också att det stod Elliot, men det var inte helt lättläst.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   15 december, 2016

   En liten kluring blev det visst, men Elliott själv kan inte läsa heller, så det kanske kan kvitta, haha!

 8. Svara

  Wilda

  16 december, 2016

  Haha kom själv inte på namnet, så tur att du har andra kreativa läsare 😉 Så himla smart idé! Det ska jag testa med mina fadderbarn 🙂 Jättefint, Emilia!

 9. Svara

  Alicia

  16 december, 2016

  Vad fint!! Och haha alltså jag har slagit in årets klappar nästan likadant – med brunt papper stämplat med bokstäver. Fast jag gillar det sneda och ojämna så jag skrev god jul + namn lite brokigt och jag tycker det funkade ändå! 🙂 Sen har jag bara slagit sidenband eller hampasnöre runt men dina fina detaljer gjorde mig sugen att pimpa lite mer. Minikransen är SÅ söt och jag älskar såna där flugsvampar på ståltråd. Fick nåt nostalgiryck när jag såg såna på Skansenbutiken härom helgen och köpte 45 stycken! Hehe. Så nu har vi svampar lite varstans i lägenheten och jag kommer aldrig hitta alla när det är dags att ta ner julpyntet igen!

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: