Hej vänner! Det är lucia och jag har en liten present till er! Bra va?

Idag ska jag ta mig tid att packa lite med musikhjälpen i bakgrunden och om latheten lyfter från min kropp kanske jag lyckas ta mig ner till studion, vi får se. Utöver detta har jag tre julklappar som ska slås in, och gissa hur de ska pyntas? Med dessa hemmaknåpade etiketter såklart!

Vill du också använda dig av mina etiketter i jul? Ladda ner dem HÄR,  skriv ut och klipp längs den svarta markeringen! På vår skrivare på jobbet kan man lägga tjockare papper på ”baksidan” och på så vis få ännu snyggare julklappsetiketter, tips!

Free printables from emiliawesterstrom.se

Laddar ni ner etiketterna får ni supergärna skriva en liten kommentar eller trycka på hjärtat här nedanför som tack! Ha en fin dag allihop ♥

7

2 Comments

 1. Svara

  Finurliga fröken

  13 december, 2016

  Va gullig du är som delar med dig av dom fina. Tack så mycket! Kram

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   14 december, 2016

   Hoppas de kommer till användning! Kram!

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: