Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Min helg (och lite till) i mobilbilder! – Emilia Westerstrom Min helg (och lite till) i mobilbilder! – Emilia Westerstrom

Hej vänner! Hoppas allt är bra med er!
Själv har jag precis skickat efter säng och soffa till vårt nya boende samt gjort ett litet försök att sälja av småsaker jag inte längre behöver. Känns bra!

Årets näst sista vecka har påbörjats och för mig, precis som för de flesta andra är listan lång på vad som ska hinnas med.

Jag upplevde att mitt senaste vardagsinlägg med mobilsnapshots var omtyckt så därför slänger jag upp ett liknande idag. Här är mina senaste dagar genom mobilkameran!

Veckan som gått har swishat förbi! Jag har hunnit med lite kaffedrickande med en vän, lite promenader och några vändor in om Erikshjälpen som bland annat resulterat i katten ovan, som inte ens är till mig själv.

I fredags hade Ellen bjudit hem till julfest och dukat upp världens buffé av frukt, godis och glögg! Vi spelade julklappsspelet, jag fick ett miniatyrbowlingsspel och gav bort Sveriges mest onödiga pryl – ett armbrytarspel med ljudeffekter från Tiger!

Igår var Simon och jag på Ikea för att känna och klämma sängar och soffor. Precis när vi kommit in i varuhuset ringde mamma och gav order att vi skulle stanna där vi stod, och bakom oss i rulltrappan rullade hon och Hanna upp. Så konstigt sammanträffande!

Mamma bjöd på Ikeas julbord och vi fick små ”jag äter julbord- klistermärken” vilket var ytterst underhållande, haha! Jag köpte kuddar och sängkläder och väl hemma somnade jag i soffan vid halv tio. Pjhu!

I veckan väntar lite jobb, lite julmys och såklart dagen vi alla väntat på som infaller sig på lördag. Jag längtar♥

 


Tyckte du om inlägget? Lämna en kommentar, dela eller tryck på hjärtat här nedanför. Tack!

[dot_recommends]

22 december, 2016

1 Comment

  1. Svara

    mirijam geyerhoferMirijam

    19 december, 2016

    HEEEJ KATTEN!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS