Jag har fått hem en så himla gullig kökshandduk med pepparkakor från Vit Jul. Den är gjord i ekologisk bomull från Linneväveriet Ekelund och har motsatta färger på baksidan. Jag tycker att den är himla söt och bringar exakt så mycket glädje en kökshandduk kan.

Pengarna som kommer in används till material och lokal till jullovsaktiviteter för barn i hela Sverige som behöver en roligare, tryggare jul. Bra va?

vit jul handduk

Kökshandduk ”peppis” från Vit jul’s webshop

Kommer ni ihåg att jag i förra månadens summering skrev att december skulle bli en lugn bloggmånad? Jag håller fortfarande med mig själv på den biten och anser att lugnet gärna får komma före internet men jösses så konstigt det blir ändå. Jag sitter varje dag och vill blogga blogga blogga men har jag inte tagit några bilder under dagens enda ljusa timme blir det inga inlägg.

Idag inträffar vintersolståndet och från och med idag går vi mot ljusare tider. Det innebär alltså att varje dag fram till midsommar någon gång kommer vara (om än bara pyttelite) ljusare än föregående. Också bra!

Hur som helst, vi hörs av i veckan ♥


5
22 december, 2016

2 Comments

 1. Svara

  ACIRES

  21 december, 2016

  ASSÅ, stolarna?? Vill se bättre bilder! Var är dom ifrån?? hahah 😉

 2. Svara

  Wilda

  22 december, 2016

  Tack för att du lyfter Vit jul. Min insamling nådde sitt mål innan jul och det är mer än jag kunde önska! Jag önskar att det hade funnits såna platser för mig som barn. Dessutom är ju peppis så söt att jag vill äta upp hen! ❤

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: