Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 December månad på Emiliawesterstrom.se – Emilia Westerstrom December månad på Emiliawesterstrom.se – Emilia Westerstrom

Den trettioförsta december. Det är nyårsafton och jag tänkte sammanfatta månaden som gått! Eftersom jag endast bloggat här i två månader blir det ingen större årssummering för min del, det får vänta trehundrasextiofem dagar till.

På bloggen har december varit stillsamt, precis som jag lovade mig själv i förra månadens sammanfattning. Jag la planeringen lite åt sidan och tog var dag som den kom, vilket för mig resulterat i mindre stress, men för er även något färrre inlägg. De som faktiskt publicerades har framförallt handlat om min favorithögtid – julen, men också om att bli flexiterian och att fotografera husdjur.

Jag började månaden med en liten variant av Diy, nämligen 4 sorters stjärnor att vika i origami och gick vidare med sju fragment från min dåtid, vilket också blev månadens (och bloggens) hitintills mest gillade inlägg! Jag skrev en lista, en TattooTuesday om att förbereda sig och Diy nummer två blev superenkla upp-piffningar av presentpapper!

Det personliga presentpappret var mitt bidrag till decembers Monthly Makers!

Månadens DIY’s

Upprustad förvaringsbox
Personligt presentpapper
4 juliga stjärnor att vika i origami

Månadens inspirationsinlägg

Links I Love – Vegetariska recept
Monthly Makers inspiration – Jul

Några av mina julklappar visades upp igår..

jul 2016

Julafton 2016

Månadens personliga

Fragment från min dåtid
Om att äta kött eller inte
Ett minne från min jul som liten

Snabba fakta:

Antal inlägg: 19
Antal visningar: 2210
Antal kommentarer: 89

Månadens enda egentliga Diy var dessa uppdaterade boxarna!

I december har jag dessutom självklart firat jul. Vi har flyttat, jag har blivit mer aktiv på Instagram och jag har haft en del ledigt från jobbet. I januari, och 2017, väntar en hel del spännande saker som ni såklart ska få höra om inom kort. Jag kommer förhoppningsvis trappa upp inläggsfrekvensen en aning igen och fortsätta blanda högt och lågt. Jag ska börja laga mer mat och inreda i lägenheten såklart. Det följer ni väl med på?

Är det något ni önskar se mer eller mindre av? Trivs ni med blandningen? Antalet uppdateringar? Berätta!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Tack!

[dot_recommends]

3 januari, 2017

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS