Så är vi alltså två dagar in och precis som alla andra år förändrades ingenting när klockan slog tolv i lördags, den trettioförsta december 2016. Precis som alla andra år började mitt 2017 med ett gäng standardiserade skämt om grått nytt hår, om hur den ena inte ätit sen förra året och hur den andra inte varit så kissnödig på hela detta. Jag frågade några vad de fått i julklapp i år och knäppte fyndigt med fingrarna när de, precis som alla andra år, gick på det inte alls så roliga skämtet.

En första sneekpeek på vår nya lägenhet.. Pläden är en julklapp!

Hur var ert nyår? Firade ni?
Vi bjöd hem några vänner och åt middag ihop, spelade ett spel och hade musikquiz. På tolvslaget pussades Simon och jag på stortorget och vid halv sex lämnade gästerna vår nya lägenhet, fortfarande pigga och glada. Det är ett bra betyg tycker jag, ett säkert tecken på att kvällen var lyckad och alldeles precis lagom. Vi hade inget glitter eller någon snygg dukning. Inga klackar inomhus och fyrarätters. Bara åtta vänner, lite mat och prat. Det blev bra!

Hemma hos mina förädlar brukar vi gå laget runt och dela med oss av en bra sak från året som gått, och en bra sak att införa i det kommande. Förra årets positiva skrev jag snabbt ner i mitt förra inlägg. Idag tänkte jag att vi nästan lika snabbt ska gå igenom vad jag hoppas på 2017.

Bra start på nya året – frukost!

År 2017 ser jag fram emot att underlätta för mig själv och minska min stress genom att kontinuerligt plocka undan i lägenheten och få rutin på vardagen. Röriga ytor och stökiga golv ger mig ingenting och min förhoppning är att jag ska bli, om än bara pyttelite bättre, så ändå bättre på att hålla någon form av ordning.
Bra förvaringsmöjligheter där allt har sin plats samt en fastställd städdag ska hjälpa mig till en början.

Jag hoppas få bättre koll på ekonomi och bokföring i företaget, bli vassare på att svara på mejl i tid och steppa upp på Instagram en liten smula.

Mitt främsta nyårslöfte är att hålla soffan vit.. Vi får se hur länge det håller!

Selma ska koppeltränas och vi ska ha fler tysta stunder i naturen tillsammans. Fler promenader utan mål.

Dessutom vill jag göra fler Diys, enkla som lite svårare, jag vill testa på att laga ny mat och utvecklas med både tatuerande, fotograferande och bloggen. På blogg-internet förväntar jag mig, och hoppas på ett snitt på fyra till fem kvalitativa inlägg i veckan på min blogg samt ett större engagemang från min sida på andras bloggar. Låter det bra? Let’ss doo thisss!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Tack!

9
3 januari, 2017

6 Comments

 1. Svara

  Katta Kvack

  2 januari, 2017

  Ha ha ha! Åh! Jag ÄLSKAR alla de där halvlama men samtidigt jätteroliga nyårsskämten. Som detta: Jag har inte ens duschat på hela det här året. Dock att det verkligen syns i mitt hår nu. Yäck! Gott nytt år!

 2. Svara

  Katta Kvack

  2 januari, 2017

  Äsch! Kul att jag lyckades blogglänka till min gravatar. Ha ha.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   2 januari, 2017

   Haha! Nu blev det rätt i alla fall! Grått nytt hår på dig ;)!

 3. Svara

  Christina

  2 januari, 2017

  Det låter super! Ska bli intressant att följa din blogg i år och förhoppningsvis se fler bilder från er nya lägenhet.

 4. Svara

  Maria Ekblad - nyföddfotograf i Göteborg

  3 januari, 2017

  Ååh jag har en vit soffa i min studio. Eller ja, före detta vit… men jag håller tummarna för dig! 😀

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   3 januari, 2017

   Oj! Med småbarn? Modigt ? denna går att tvätta så det ska väl lösa sig ?

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: