Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Listan om tid. – Emilia Westerstrom Listan om tid. – Emilia Westerstrom

Så här i början av året är tid allt vi pratar om. Hur vi utnyttjade tiden förra året. Hur vi ska optimera detta. Hur snabbt ett år går, hur snabbt man glömmer. Vi pratar om klockan. Om hur vi är trötta hela vintern oavsett hur många timmar vi sover. Oavsett hur många timmar solen är uppe eller nere.

Idag har jag en lista till er. Den är självklart tagen från Sandra (via Influencers of Sweden) och handlar om just tid! Here it goes!

Vad är ditt förhållande till tid?
Märkligt. Och stressat. Jag är alltid stressad oavsett hur mycket tid jag har. Jag tycker inte alltid att den går för fort, men att den finns, tiden, gör mig stressad ändå. Det är så mycket som kan mätas i tid, jämföras.
Samtidigt kan jag känna att tid är allt jag har. Livet är det längsta jag kommer vara med om, det är en dag imorgon också. Tid. Tar. Aldrig. Slut. Det är ett märkligt förhållande helt enkelt. Tid är allt och inget.

Vilken tid på dygnet gillar du bäst?
Den när jag hunnit vakna till på morgonen och sitter med mitt kaffe i minst en timme och bara är. I tystnaden. Det är min absolut bästa stund tror jag.

Tid

För ett par år sen tyckte jag att det bästa var att ändra channels i photoshop. Idag gjorde jag det igen! Ganska fint?

Vilken är det bästa veckodagen?
När jag gick i skolan skulle jag svarat fredag. Sen jag började jobba har jag aldrig haft ett arbete måndag till fredag med helgerna lediga. Jag har jobbat helg, varit ledig en tisdag eller torsdag och alla dagar är mer eller mindre likadana. Utom söndagen. Söndagen är nästan alltid en vilodag, och därmed även den bästa dagen!

När går tiden som snabbast?
När jag sover. Det känns som att landa på kudden ena sekunden och tvingas vakna upp den andra.

När går tiden som långsammast?
I väntan på tåget. Ingen konkurrens. Eller i kön på Ica såklart, när fyra åldringar framför ska betala med mynt och läsa igenom hela kvittot tre gånger om.

Hur länge tar det för dig att sminka dig?
Fem, tio minuter? Det går snabbt i alla fall! Jag sminkar mig nästan alltid likadant och har rutinen i benmärgen!

Äter du fort eller sakta?
Fort!

Vad gillar du mest att lägga ner tid på?
Att vila <3

Vad gillar du minst att lägga tid på?
Städa </3

När brukar du går upp och lägga dig på vardagar?
Detta är lite pinsamt. Men, eftersom vi öppnar studion tidigast tolv, och jag oftast inte har kund förrän vid ett, går jag upp vid halv tio kanske. Ibland elva. Det är olika. Somnar gör jag inte innan 01. Ibland 03. Alltså, ni hör ju.. totalt ur balans och heltokigt.

Vad skulle du gärna haft mer tid till?
Svårt att säga eftersom jag egentligen har tid till allt. Snarare inte ork. Jag skulle däremot gärna prioritera om och lägga mer av min tid på motion, att rita saker bara för mig själv, att läsa och att umgås.

Vad gjorde du för tre timmar sedan?
Drack kaffe, sminkade mig och surade.

Vad gör du om tre timmar?
Om tre timmar kör vi sista rycket på flytten som ännu inte är färdig eftersom vi blev sjuka mitt i allt. Vi har lite småsaker kvar i den gamla lägenheten som Simons pappa ska hjälpa oss med, sen är det bara städ kvar! Phju!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Tack!

[dot_recommends]

3 Comments

 1. Svara

  Beata Rydén

  26 februari, 2017

  Vilken bra lista <3 blir inspirerad att låna en lista själv 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   26 februari, 2017

   Låna på!! det är kul :)!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS