Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Påväg mot Åre och Winter Workation! – Emilia Westerstrom Påväg mot Åre och Winter Workation! – Emilia Westerstrom

Så sitter jag alltså på tåget upp mot Åre och Influencers of Swedens Winter Workation.

Jag har irrat omkring hela dagen. Främst för att jag tog fel på datumen, missade en dag och insåg i panik igår kväll att jag varken hade packat eller hämtat min skidjacka hos mina föräldrar. I morse hade jag fortfarande inte packat och när snön började yra värre än aldrig förr tänkte jag att det helt enkelt inte blir någon skidresa för mig. Men det blir det. I ett helt gäng timmar har jag en hel vagn för mig själv, helt ensam. Jag blir behandlad som om jag vore välkänd och behövde inte ens visa biljetten, konduktören bara hälsade mig välkommen, frågade hur det gick med bloggen och om jag ville ha något. Det känns bra. Jag kan vänja mig vid detta.

Förutom möjligheten att sjunga, dansa och yoga mig runt bland kupéerna utan att någon ser, har jag förberett mig med poddar, kexchoklad och böcker. Allt i sin ordning!

Från min Instagram @Emiliawesterstrom

Fram till och med på tisdag nästa vecka kommer jag vara ute och yra och för att inte fastställa för många borden och måsten håller jag bloggandet öppet. Vill ni vara helt säkra på att få ta del mitt skidåkande gör ni det enklast på Instagram!

Har ni förresten lagt märket till att jag steppat upp gamet på Instagram? För ett litet tag sen kom en Iphone 7 i mina ägor och som uppgradering till femman blev jag helt fast vid kameran. Jag övar mig i att visa mer nutid och mindre planerade inlägg som en motpol till bloggen, betyg till mig själv hitintills? 3 toasts.

Hur som helst. Ta hand om er och kika in med jämna mellanrum i veckan så ska jag se om jag mellan skidspår, utflykter, spaanläggningar och svaller hinner uppdatera här inne. Vi hörs ♥


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Tack! 

[dot_recommends]

6 Comments

 1. Svara

  Jenn - forever abroad

  11 januari, 2017

  Och den där packningen ja… Jag har den kvar för ikväll då jag flyger till Åre först i morgon eftermiddag. Så himla bra på att skjuta upp sånna grejer 😉

  Njut av tågresan och lugnet – där finns inga måsten eller borden!

 2. Svara

  Emilia - vila & life design

  12 januari, 2017

  Hej Emilia! Jag är också på väg, och tänkte förhands-heja på distans och hoppas att vi ses på plats. Fint namn förresten 🙂

  Ps. Skönt att du kom iväg

 3. Svara

  fredrikapavinden

  13 januari, 2017

  Alltså så hiiimla mysigt resa det där verkar som! Är lite avis ska jag erkänna. Hoppas den blir precis lika mysig som den låter!

 4. Svara

  Johanna

  15 januari, 2017

  lät riktigt mysigt med tågresan (förutom paniken innan då…) är också lite avis, hoppas ni får det skitbra!!

 5. Svara

  sandra

  16 januari, 2017

  Det har varit underbart att få vara med och se #emiliaihjälm 😉 <3

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   16 januari, 2017

   Haha tack!! Hoppas innerligt att taggen utökas nån dag ?

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS