Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Winter Workation – Skoter i Åre! – Emilia Westerstrom Winter Workation – Skoter i Åre! – Emilia Westerstrom

Alldeles nyss avslutades den fantastiska långhelg vi skapat tillsammans med Influencers of Sweden i Åre och jag ville inte. Jag ville aldrig att det ska ta slut.

Under dagarna som gått har jag inte bara fått åka skidor och skoter, upplevt vacker natur och en givande unconference med inspirerande människor – jag har levt, och jag har gjort det för min skull. Min egen.

Jag skulle kunna skriva ett helt inlägg om den kolsyran som rusar i mitt blod av gemenskapen, personligheterna och vänligheten och tacksamheten som hela helgen funnits gentemot varandra, men det är inte vad detta inlägget ska handla om. Idag tänkte jag dyka rakt in i dag nummer två och skotersafarin vi åkte ut på. Jag har aldrig tidigare åkt skoter och hade inga egentliga förväntningar men väl på spåret tjöt jag av lycka! Det var skumpigt och pirrigt och nästan lite läskigt emellanåt, men oj så roligt!

Vi alla fick klä oss i varma overaller och stora hjälmar och i samlad trupp påminde vi mer om ett gäng minioner i svart än några skoteråkare.

Skoter i Åre

Sara Rönne fångade mig på bild med motljus och hårfix.

Skotersafari Åre

Sara och Elna i full mundering! Rallyförare, astronauter eller skoteråkare?

Turen gick över en frusen Åresjö och upp i fjällen under dygnets finaste timmar. Så här års är solen inte uppe många timmar i Åre, och när den väl är det kommer den inte särskilt högt. Den stannade vid ett konstant varmt motljus och snön efter skotern före blev till glitter i luften.

Eftersom jag inte har körkort fick Elna agera chaufför! Elna är, till skillnad från mig, van vid ojämn mark och hög fart och skötte det hela med bravur! Jag däremot höll mig knappt fokuserad utan fotade, tittade bakåt och dansade i sätet till den milda grad att vi vid ett tillfälle var nära att välta med bara ena skidan i backen. En mindre hjärtattack för min del men ingen vidare reaktion alls kom från Elnas håll.

Skoter Åre

Skotersafari

Emmi var med!

Skoter Åre

Vi åkte med två guider från Camp Åre och de var så himla bra. Redan sen innan var de införstådda med att det var en karavan av bloggare som skulle ledas upp i bergen och flertalet extrastopp gjordes på vägen för fotograferandets skull. Vi stannade vid motljus, vyer och för selfies och inte en kotte höjde på ögonbrynen när tio bloggare på rad tar hoppbilder framför snöbeklädda granar. Härligt.

skoter

Skoter Åre

Elin badade i ljus på den obligatoriska hoppbilden!

Jag har så många bilder att visa er, var beredda! Men. Just nu sitter jag med en kopp kaffe och ska sjunka in i alla intryck jag fått under helgen. Sortera dem, kanske anteckna, allt för att få sockerdricksruset att vara så länge som möjligt. Med detta måendet och inspirationen till livet kan jag gå genom eld. Tusen tack till Linda, Sara, Influencers of Sweden och alla underbara deltagare i årets Winter Workation, vi ses igen ♥


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Tack! 

[dot_recommends]

26 Comments

 1. Svara

  Mikaela

  16 januari, 2017

  Vad härligt det ser ut! KUL!

 2. Svara

  Äntligen Vilse

  16 januari, 2017

  Härlig stämning och ett härligt gäng! Tack för allt pepp och så..

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   16 januari, 2017

   Tack själv!!

 3. Svara

  Lisa / livet från den ljusa sidan

  16 januari, 2017

  Fint berättat! Så härlig helg vi haft, alltså.

 4. Svara

  La Linda / Influencers of Sweden

  16 januari, 2017

  Men alltså ÄLSK på dig!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   16 januari, 2017

   Men du då Linda! Det är ju din förtjänst <3

 5. Svara

  miashopping

  16 januari, 2017

  Så vackra bilder! Så kul att få följa med på skoterturen trots att jag var i skidbacken 😉

 6. Svara

  Dryden

  16 januari, 2017

  Härliga bilder och kul att ses! Skoterturen där solen stack fram bakom fjällen var ju riktigt fin!

 7. Svara

  pernillabredolt

  16 januari, 2017

  Skoter turen ser onekligen ut att ha varit en stor hit. Drömmiga bilder men vart är hoppbilderna?

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   16 januari, 2017

   Haha! Den sista är en hoppbild ju 😉 Annars tog jag inga, är kanske inte en äkta bloggare då?

   • Svara

    pernillabredolt

    16 januari, 2017

    Haha! att jag missade det. Du är en superäkta bloggare alla gånger!

 8. Svara

  Jenn - forever abroad

  17 januari, 2017

  Vilka härliga bilder från turen! Jag hoppade skoteråkningen då jag halvt vuxit upp på en skoter – men det verkar som om ni hade en häftig upplevelse! 🙂

  Och ja, visst var det en bra helg alltså. Kul att träffa dig också Emilia!

  Kram från Helsingfors

 9. Svara

  Katta - Bucketlife

  17 januari, 2017

  Alltså jag älskar dina motljusbilder, underbara! Fint berättat också 🙂

 10. Svara

  resfredag

  17 januari, 2017

  Alltså, vilka dagar. Magi!

 11. Svara

  Emmi - explorista.se

  19 januari, 2017

  Sååå rolig helg – och grym roomie! 😀 Galet mycket inspiration!

 12. Svara

  Helena

  20 januari, 2017

  Vilka fina bilder, älskar bilden på Elin i motljus speciellt! <3 Det var såå skoj att träffas (igen) och få umgås lite i backen!

 13. Svara

  Anna Munkhammar

  21 januari, 2017

  Alltså jag såg aldrig att ni höll på att tippa på en skida!? :-O vojvoj!

 14. Svara

  Wilda

  22 januari, 2017

  Jag är så himla glad att du åkte med och fick den här upplevelsen! Dina foton är magiska och jag kan inte ens ana hur underbart det måste ha varit <3

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS