Hej gänget! Har ni sett att jag var med en fem-minutare på radio i fredags? Jo. Det var P4 Malmö som var intresserade av att höra lite mer om Monthly Makers och vad det innebär. Närmast till hands fanns jag i Lund och Beatrice i Malmö och eftersom vi tycker att kreativitet och skapande är livsviktigt, ville vi självklart dela med oss!

Vid tjugo över tio kom Beatrice hem till mig och en kvart senare kom livereportern Madelene med hela utrustningen i en liten väska på ryggen.

p4 malmöhus

Till en kort Instagramvideo satte jag upp, tog ner, och satte upp tavlan med mitt magnoliatryck. Fotot fick jag hjälp med av Bea.

Under morgonen sprang jag runt som en dåre för att plocka undan, diska och fixa ett anständigt yttre. När alla tre var samlade i lägenheten var jag så nervös att jag ville svimma och slippa allt. Dels för att jag aldrig träffat Bea förr, dels för att jag aldrig träffat Madelene och dels för att mina första samtal med dem båda skulle spelas in och sändas live på radio. Ingen ville ha kaffe så jag drack alldeles för många koppar själv.

Beatrice!

Intervjun gjordes farandes och flängandes över köksgolvet och medan en av oss var lugn och sansad med bra svar på alla frågor, var den andra totala motsatsen. Den andra var alltså jag. Efteråt sa jag massor av vettiga saker med mycket behagligare röst men det vet ju inte ni, för det togs inte upp av mikrofon.

Jag funderade länge på om jag skulle ladda upp ljudfilen här eller inte, men bestämde mig för att embrace it. Klippet ligger redan uppe på de flesta andra sociala medier redan av andra har jag fått höra att jag låter engagerad, pigg och charmig, det tycker jag är bra ord!

Via den här länken kan ni alltså höra mig och Beatrice prata lite om Monthly Makers, om månadens tema och om våra egna bidrag på ordet kontrast.

p4 Malmö

Vad tror ni, kan det passa med linoleumtrycket över köksbordet?

När ni läser detta inlägget är det söndag, men när jag skriver är det lördag kväll. De senaste månaderna har jag nämligen fått en växande smärta i mina händer, handleder underarmar och ena axeln.

Eftersom jag ständigt sitter framför datorn eller med en penna, mobil eller tatueringsmaskin i handen misstänker jag att boven i dramat helt enkelt är ett resultat av statiska rörelser, alternativ någon form av överansträngning. Denna söndag tänker jag därför utmana mig själv och hålla mig borta från allt ovan nämnt, och således även sociala medier och bloggar.  Istället hoppas jag att vädret tillåter en lång mysig promenad, att lusten hjälper mig att laga en bra middag och att inspirationen tar tag i mig och får i ordning lite på ovanvåningen och vår begynnande arbetshörna!

Vi hörs♥


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Tack!

6

9 Comments

 1. Svara

  Alicia

  22 januari, 2017

  Men va! Märkte inte ett spår av din nervositet i intervjun, var tvärt om så impad över att du kunde vara så cool, bra och fin trots allt som var läskigt och nytt! Grymt jobbat ju!!!
  Hoppas armsmärtorna släpper! Det är ju en praktiskt arbetandes person värsta mardröm att inte ha händerna med sig :/ En vinterpromenad och datorpaus låter härligt! Ta hand om dig Emilia!

 2. Svara

  Beatrice

  22 januari, 2017

  Men du är för självkritisk <3 Och vilket härlig bild på mig ändå!? Jag som alltid hatar mig själv på bild, hehe. Jag hoppas verkligen att dina händer och armar blir bra fort och snart, det är ju trots allt mardrömmen 🙁

 3. Svara

  Mikaela

  22 januari, 2017

  Ni var superbra, och du lät inte det minsta virrig eller nåt! Charmig, pigg och engagerad! 🙂 Hoppas verkligen armen blir bättre! Kram!

 4. Svara

  Wilda

  22 januari, 2017

  Jag är så sjukt imponerad över att du efter en månad i Monthly Makers kunde prata så tydligt och bra om det! Ni gjorde det ju verkligen jättefint tillsammans. Så stolt över att du är en av oss! Låter jobbigt med armen, hoppas det går över snabbt.

 5. Svara

  Maria Ekblad - nyföddfotograf i Göteborg

  22 januari, 2017

  Vad roligt, vad grymma ni är!

 6. Svara

  Stina | Stinas tillvaro

  23 januari, 2017

  Jag tyckte ni lät så himla proffsiga båda två! Stort för Monthly Makers, instämmer med övriga – verkligen kul att du är en del av MM 🙂

 7. Svara

  Emma

  12 mars, 2017

  Hittade din blogg nu på morgonen och jag måste lämna en till kommentar:
  JAG ÄLSKAR DITT MAGNOLIATRYCK.
  Fortsätt att göra din grej – du inspirerar verkligen! Tack!
  Nu har jag en till blogg att följa!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   13 mars, 2017

   Tack Emma! Så snäll du är!!

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: