Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 DIY – världens enklaste lampskärm! – Emilia Westerstrom DIY – världens enklaste lampskärm! – Emilia Westerstrom

Vill ni veta vilket som är världens enklaste DIY? Den här lampskärmen!

Sedan vi flyttade in i lägenheten för snart en månad sedan har diverse ljuskällor lyst med sin frånvaro. I sovrummet hade vi de första veckorna den här industrilampan, men den såg väldigt klen ut och behövdes på annat håll i det som senare ska bli vårt arbetsrum.

Av mamma hade jag fått två korgar varav den ena slukar inslagningspapper och posters som inte används, och den andra numera ersatt minilampan i sovrumstaket.

Från start till färdig produkt gick cirka två dagar för min del då jag först behövde införskaffa den lilla kopplingslisten för elen, och sedan fick skruva i de små skruvarna med en avbruten skalpell på grund av avsaknad av skruvmejsel. Slutligen krävdes det en sambo med långa ben och armar för att få upp arrangemanget i tre meters takhöjd.

Effektiv tid däremot, om skruvmejsel funnits till hands, beräknar jag till två minuter. Max.

Jag gissar vilt på att ni redan nu kan lista ut på pricken hur jag gjort, men om det känns slött i hjärnkontoret kommer en beskrivning här:

1. Köp en korg
2. Vänd den upp och ner
3. Dra igenom lampsladden och häng upp
4. Klar!

Jag har funderat fram och tillbaka om jag kanske skulle spraya den vit, men samtidigt gillar jag den lite skandinaviska känslan med naturfärgade material. Jag vet inte, vad tror ni?

En annan grej. Jag vet inte om ni sett att min design ändrats lite grann? Igår när jag skulle vara ledig från sociala medier bestämde sig min blogg för att totalhaverera och skrivas över med en demoversion av ett tema jag köpt. Plötsligt hade jag väldigt märkliga kategorier, inlägg, bilder och taggar och halva dagen gick åt att försöka rätta till alltihop.

Vad jag förstår ser allt bra ut igen, men ändras det om en massa här inne de kommande dagarna ska ni inte bli oroliga att ni kommit fel. Ville bara säga.


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Tack!

[dot_recommends]

10 Comments

 1. Svara

  Mikaela

  24 januari, 2017

  Snyggt!! Tycker den är jättefin i den färgen den har nu, men skulle säkert passa med vitt också!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   24 januari, 2017

   Tycker också att den är fin såhär.. tror jag har ett inövat ”allt måste vara vitt beteende” från min mammas sida, haha!

 2. Svara

  raniamaria

  24 januari, 2017

  Åh snyggt! Tycker absolut den ska vara naturfärgad 😀

  Svar: Men ååh, tack Emilia! Jag kan se framför mig hur du sitter och nickar hihi, så glad jag blir av att du håller med! Ser inte mig själv som klok men jag börjar verkligen känna att jag vet var jag står och jag har lättare att sätta ord på mina tankar och åsikter nu än förr 😀

  Känns verkligen som att vi inte hann prata tillräckligt i Åre, hoppas vi får chansen att ses snart igen! Jag hade ju tänkt fotografera dig också men det hann jag inte med att ens fråga om haha 😛

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   24 januari, 2017

   Klart vi kommer ses igen, nästa gång jag kommer uppåt i landet fastnar jag säkert på bild 😉

   • Svara

    raniamaria

    24 januari, 2017

    Jaa det hoppas jag verkligen du gör 😉

 3. Svara

  Wilda

  28 januari, 2017

  Så läckert ju! Tycker också att den är snygg i naturfärgen! Jag har en idé om att göra en egen lampskärm men har inte hittat materialet jag behöver än så jag måste fortsätta leta på loppisarna nu i helgen 🙂

 4. Svara

  claratoll

  28 januari, 2017

  Men alltså! Vilken snygg idé! Sån kanske jag ska fixa

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   28 januari, 2017

   gör det! ångrar du dig vänder du bara tillbaka så har du förvaring, haha!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS