Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 4 grymma bloggar jag nyligen börjat läsa – Emilia Westerstrom 4 grymma bloggar jag nyligen börjat läsa – Emilia Westerstrom

Det är söndag och det är kallt och det är molnigt och jag förstår dig om du helst ligger kvar under täcket, med oborstade tänder och dina slappaste mysbyxor. Om du kanske bara reser dig upp ett par gånger under dagen för att värma tevatten eller bre en smörgås. Jag förstår. Jag ska hjälpa dig lite på traven med bloggmaterial att läsa för att riktigt sätta guldkant på din vilodag i soffan!

Jag är numera ständigt på jakt efter nya bloggar att sluka. Jag vill scrolla sida för sida och fortfarande fastna vid varje mening, varje bild. Jag vill ha hög kvalitet och är ganska kräsen – något som resulterat i att de flesta bloggar i mitt RSS-feed är sådana som jag följt sedan -09 och bara hållit fast vid.

Något av det bästa jag vet är när andra bloggare delar med sig av sina favoriter men tyvärr är listorna inte allt för sällan precis likadana. För, det finns ju en bloggelit, ett tiotal bloggare i var genre som sticker ut just för kvaliteten och originaliteten och skulle jag listat de bloggar jag läser allra mest, eller har följt allra längst, skulle min lista säkert se ganska identisk ut som alla övriga. Just därför har jag valt att istället dela med mig av de senaste bloggarna jag började följa, med förhoppningar om att de fram tills nu kanske varit okända även för er. Ingen av dem är varken nybörjare eller oupptäckta men kanske, kanske hittar någon av er en ny favorit i dem ♥ (Tryck på rubrikerna för att komma till respektive blogg)

VolangLinda 

Linda hittade jag via Instagram där hon visar blombuketter en efter en. Hon är inredningsstylist, vintagefantast och ypperlig på att både skapa och ta del av diverse utmaningar som tillexempel fredagsbuketten och februarifoton. Next up hoppas jag är Monthly Makers såklart!

Karkki

Karin Lindroos bor i Helsingfors, har randig ytterjacka och runda glasögon och vardagsbloggar om estetiska saker som tillexempel hennes kök i rosa och turkos. Karin har jag inte hunnit läsa så mycket av än, men jag ser fram emot att få göra det!

Rebecca Centrén

Rebecca har både byggt hus och bloggportal och skriver om inredning och livsstil och hon är inte bara soon-to-be tvåbarnsmorsa utan även en grym fotograf. Det är något med Rebeccas bilder som får mig att stanna upp, de är så unika i sin enkelhet. Ljuset är alltid mjukt. Det vita alltid vitt och det svarta alltid svart, aldrig för ljust eller för mörkt, det är en bättre version av verkligheten. Renare, på nåt vis.

Bucketlife 

Katta, som skriver bloggen Bucketlife, träffade jag på Winter Workation och även om vi inte hann prata speciellt mycket med varandra vet jag att hon är precis sådär sprudlande som man vill tro. Katta skriver om att leva sin dröm och att designa sitt eget liv. Hennes dröm finns delad i storstad och fjäll och hon har så mycket klokt att ta del av.

Vilka bloggar började ni senast följa?

Update: Vill ni ha ännu fler bloggtips? Under dagen har fler än jag valt att dela med sig av sina bästa, läs deras inlägg här:

Linda – 3 svenska matbloggare jag gillar just nu

Helena – 10 pysselbloggare du bör hålla koll på

Christina – Inspirerande Instagramkonton och bloggare

 


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Tack! 

[dot_recommends]

 

9 Comments

 1. Svara

  Äntligen Vilse

  5 februari, 2017

  Tack för tipsen! Jag har ju hittat din då förstås nyligen. 😉 hehe.

  Men i övrigt finns det så himla många bra tycker jag. Rowantree som också var med i Åre är ju en.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   5 februari, 2017

   Jaa älskar ranias!!

 2. Svara

  Christina

  5 februari, 2017

  Så roligt att du börjat följa Karins blogg. 🙂 Hon är fantastiskt duktig. De senaste bloggarna jag har lagt till på Bloglovin är din (fast jag följt dig ett tag) och Atilio. Jag märker att jag också har blivit väldigt kräsen i mitt bloggläsande.

 3. Svara

  pernillabredolt

  5 februari, 2017

  Jag är också en som läser samma gamla bloggar. Är på jakt efter nya. Bucketlife har även jag fastnat i sedan Winterworkation.

 4. Svara

  sandra

  6 februari, 2017

  Så bra tips! Följde inte Karkki men har lätt fått en ny favorit nu 🙂

 5. Svara

  christin - Midis

  6 februari, 2017

  Mest speciellt med ditt inlägg är att du faktiskt vågar ta upp det där med bloggeliten, fint och modigt ändå tycker jag. Och roliga tips!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   6 februari, 2017

   Men va spännande, så har jag inte alls tänkt, känner du att det är något hysch hysch?

 6. Svara

  Katta Bucketlife

  6 februari, 2017

  Åh tusen tack, vad glad jag blir att bli omnämnd! Och jag ska också göra en ny blogglista, har hittat så många nya bra efter vår workation, som din 🙂

  Gillar verkligen tipsen – tack för dem! Jag måste ta och uppdatera mina bloglovin/feedly-prenumerationer nu tror jag!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   6 februari, 2017

   Din blogg äger!!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS