Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 The 52 lists project – böcker för livsinspiration – Emilia Westerstrom The 52 lists project – böcker för livsinspiration – Emilia Westerstrom

Inlägget innehåller affiliatelänkar


Jag sitter hemma med Selma hos min syster och passar hennes Minou ett par timmar.  I väskan har jag en present. 52 lists for Happiness. Jag fick syn på böckerna inne hos Rania för kanske en vecka sedan och tog mig raka vägen in på första webbokhandel för att klicka hem dem båda – en för att behålla själv, och en att ge bort. I trendig brushscript innehåller böckerna femtiotvå olika listor, en för varje vecka på året, och tanken är att en genom att fylla i dessa, ska hitta sin egen mening med livet och sina egna sätt att nå lycka, inspiration och harmoni.

Böckerna är skapade av Moorea Seal  och är en investering i dig själv och ett verktyg för självutveckling. Var lista följs upp av en take action-ruta med en uppmaning om hur en kan använda listan för att förbättra något. Hitintills har jag fått fylla i listor om mina mål och drömmar för det kommande året likväl som om 10 år, listor om musik och film och olika sätt jag tycker om att ha roligt på.

52 lists project

Visst är de fina, böckerna? Fotot dock… Jag vet inte om jag gillar det röriga, eller om jag tvärhatar det? Vad tycker ni?

Känns det löjligt enkelt? Det är svårt!
På alla hjärtans dag åt Simon och jag middag hemma men istället för att starta teven och äta i soffan i vanlig ordning, tog jag fram boken och tillsammans pratade vi om svaren. Ofta tror vi nog att vi har stenkoll, att vi har alla de där målen och planerna listade i huvudet och att det räcker så, men när de ska skrivas ner blir det plötsligt svårt att komma ihåg. Har jag några mål över huvud taget?

Att fundera på vad ens mening är, och att tvingas formulera sina tankar i ord är världens bästa grej. Vad lever vi för, om vi inte har någon glädje eller något mål?

Böckerna finns bland annat att köpa på Bokus, kostar nästan inga pengar och skjutsar vardagsglädjen i höjden! Mellan listorna finns superfina foton och små gulliga illustrationer och längst bak finns plats för egna listor och reflektioner! Bra va?


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Tack!

[dot_recommends]

14 februari, 2017

17 Comments

 1. Svara

  Wilda

  16 februari, 2017

  Åh jag älskar den här typen av böcker och drömmer om att en dag skriva en egen sådan 🙂

 2. Svara

  Christina

  16 februari, 2017

  Vilka intressanta böcker! 🙂 de ska jag lägga på minnet och beställa hem i något skede. Just nu försöker jag med en 12 veckors bok där du ska sätta upp mål för varje vecka och skriva ner lite olika saker dagligen.

 3. Svara

  Ellen Lindberg

  16 februari, 2017

  Åh, låter som två helt fantastiska böcker! Älskar listor och mål.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   16 februari, 2017

   de är super även om man inte gillar listor och mål, fina bara att se på, haha! Det är du värd 😉 (obs kostar inte mer än två latte på EH)

 4. Svara

  Cecilia Uddås

  16 februari, 2017

  Åh vilket bra tips!! Dessa ska klickas hem på en gång!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   16 februari, 2017

   Så härligt! De är verkligen en superpresent både till sig själv och andra 🙂

 5. Svara

  Karin

  16 februari, 2017

  Vilket bra boktips! Klickade hem direkt. 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   16 februari, 2017

   På riktigt? Så kul!!

 6. Svara

  Finurliga fröken

  17 februari, 2017

  Åh va jag vill ha dom! Men jag är lite knasig och vill börja första veckan på året. Drar tror jag att jag väntar med att klicka hem dom till slutet på året så jag kan börja med dom bästa år. Kram.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   17 februari, 2017

   Förstår! Jag gav ju bort en till min syster och listorna är inte numrerade med ”vecka 1” utan ”lista 1”, jag gjorde alla 6 listor jag missat första veckan, annars börjar man på 1 och kör i sin takt, alternativt börjar på v6 och tar tidigare 5 veckor nästa år. Kram!

 7. Svara

  Mikaela

  17 februari, 2017

  Jag som ääälskar listor måste ju ha en sån här haha!

 8. Svara

  Veronica Pettersson

  17 februari, 2017

  Grymt tips!

 9. Svara

  raniamaria

  2 april, 2017

  åh men så kul att du skaffade en själv, och att du gillar dem! Superfina bilder dessutom <3

 10. Svara

  Dorotea Pettersson, tidscoach

  8 maj, 2017

  Men åååhh, de häringa böckerna har jag helt missat. Klickar hem 😀

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   8 maj, 2017

   Det tycker jag! Himla fina! och man ska SKRIVA I DEM 😀

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS