Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Monthly Makers Loppis – Brickbord till sovrummet – Emilia Westerstrom Monthly Makers Loppis – Brickbord till sovrummet – Emilia Westerstrom

Hej vänner! Hur är det med er? Hoppas bra såklart! Här flyter allt på precis som det ska och i vanlig ordning springer tiden!

Innan vi ska kasta oss in i mitt bidrag till Monthly Makers loppistema vill jag flika in två notiser angående Bloglovin’, nämligen 1) så kul att fler hittat hit och valt att prenumerera på mina inlägg! Tack, ni gör min dag ♥ och 2) om ni vill kommentera mina inlägg, gör det här inne på bloggen och inte i Bloglovin’s nya kommentarsfält! Ett par gånger har jag upptäckt kommentarer på Bloglovin’ och även om jag självklart är tacksam för även dem, får jag inga notiser om att de skrivits och risken är att jag helt enkelt inte ser dem och därför heller inte svarar er, okej? Tack!

Inför månadens tema hade jag hur många idéer som helst. Jag strosade var och varannan dag inne på Erikshjälpen och vred och vände på fat, krukor och persienner för att leta nya användningsområden och inspiration till temat.

Jag hade bestämt mig för att antingen göra en ampel eller måla blå snirkligheter på vitt porslin för DIY loppiskänsla. Samtidigt uppdaterade jag sidorna dag och natt på Blocket för att hitta något som skulle få agera sängbord till den tomma sidan av sängen.

DIY brickbord

På Erikshjälpen i Lund finns en hörna jag aldrig tittar i. I den blandas gamla skridskor med fågelburar och knappt fungerande badmintonrack och av en slump vid en undanmanöver från en soffletande mindre släkt stod jag plötsligt i hörnan och där fanns den – den hopfällbara campingpallen som skulle bli min grund för månadens bidrag.

För tre guldtior fick jag med mig pallen hem och slet av den dammiga gamla sitsen. På tre fingrar skadade jag mig på smustiga, rostiga skruvar och tackade gudarna för stelkrampssprutan och med remsor av fräschare återbrukat canvastyg spände jag sedan ihop benen igen – så att de inte skulle fällas ut eller ihop.

Till den sitslösa pallen vitmålade jag sedan en tidigare grön loppisbricka som fyndats för en sextiolapp förra sommaren men aldrig kommit till användning. Sista steget – ett gäng häftklamrar med häftpistol mellan canvas och träbricka och vips så var det klart – mitt nya, personliga brick-nattduksbord!

DIY brickbord

Ibland är väl ändå det enklaste det allra bästa? I detta fallet tycker jag bestämt att det faktiskt är så! En bricka på en pall blir ett brickbord – så oförskämt enkelt och självklart och dessutom alldeles orimligt snyggt med den nimma prislappen på nitto kronor! Är det inte hur bra som helst?

Skulle det vara så att ni också är sugna på ett liknande bord att ha halvlästa tidningar på bredvid soffan men inte hittar någon hopfällbar pall på loppis hittade jag ett superbra inlägg som guidar er till ett bygge av en egen, HÄR hittar ni inlägget!

DiY brickbord


Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2017 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. I februari är temat Loppis och Stina är värd. Kommentera hennes inlägg med en länk till ditt bidrag senast den 26/2 för att vara med. Mer inspiration hittar du på temats Pinterestboard!
Vi som driver Monthly Makers 2017 är Alicia, Beatrice, Elsa, Emilia, Fredrika, Jessica, Johanna, Julia, Mikaela, Ruth, Stina och Wilda. Inspireras, skapa och utvecklas med oss hela året!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Tack! 

[dot_recommends]

12 Comments

 1. Svara

  Mikaela

  21 februari, 2017

  Men lägg av vad snyggt!!! WOW

 2. Svara

  Alicia

  21 februari, 2017

  Haha men skojar du? Det är ju helt fantastiskt! Vilken fantasifull idé och så himla snyggt gjort!!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   21 februari, 2017

   Så roligt att du tyckte att det var fantasifullt, tvärt emot min egen tanke, haha! Är nöjd med resultatet dock. Tack!!

 3. Svara

  Finurliga fröken

  21 februari, 2017

  Men wow! Vilken grej! Så himla snyggt. Kram

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   21 februari, 2017

   Så kul att du tyckte det! Tack!! Kram!

 4. Svara

  Julia

  22 februari, 2017

  Men vad fyndigt! Måste allt börja leta campingpallar på loppis nu, för det blev ju hur snyggt som helst <3

 5. Svara

  Wilda

  22 februari, 2017

  Alltså åh så himla smart! Och åh så snygg färg på träet mot den vita brickan <3

 6. Svara

  Jessica

  23 februari, 2017

  JÖSSES VAD SNYGGT DET HÄR ÄR!?!? Du är en mästare!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   26 februari, 2017

   Hahah Jessica!! tack!!

 7. Svara

  Sandra

  28 februari, 2017

  Älskar den vitmålade brickan mot träfärgen! Så himla smart och snyggt!

 8. Svara

  johanna

  2 mars, 2017

  men huur smart? Och så fint! älskar de gamla träbenen mot det vita.

 9. Svara

  Mary Sane

  9 mars, 2017

  Jäklarns vad läckert! Skitbra idé ju. Brukar irritera mig på folk i grupp men om det är sånt här som kan bli slutresultatet så är det ju definitivt värt irritationsmomentet! 😀

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS