Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Inspiration – Måla om i sovrummet / Denim Drift – Emilia Westerstrom Inspiration – Måla om i sovrummet / Denim Drift – Emilia Westerstrom

Hej gänget! Vet ni vad? Jag har precis tränat! Det är helt sant!! Efter kanske två, tre, stillasittande år drog jag mig iväg till ett närmsta gym och svettades loss! Det hela gick som på räls och när jag åter promenerade ut genom portarna kändes det som jag aldrig gjort nåt annat, och aldrig kommer göra. Hur jag ska hålla denna motivationen återstår att se. Jag kanske måste kämpa och släpa mig ur soffan, jag kommer antagligen längta efter fluffiga täcken och glass under den iskalla promenaden till gymmet, men jag kommer troligtvis aldrig ångra ett träningspass.

En annan sak som är på gång är en ommålning i sovrummet. Jag har funderat ett tag på en fondvägg i grå kalkfärg men för några dagar sedan ändrades min plan och jag blev sugen på en kallare ton, en blåare kalkfärg som efter ytterligare några dagar förvandlats till en önskan om en mörk, askig blå färg på rummets alla väggar. Min syster visade mig Krickelin och hennes vardagsrum i Nordsjös Denim Drift och sen var det bestämt. Vi måste måla om. Vi måste.

Bildkälla, uppifrån från vänster: 1, Hemma hos Maria, foto av Rania. / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 Hemma hos Lisa. Alla bilder finns att hitta i min Pinterestmapp Lägenhetsinspo

Att det blir målande av har jag redan bestämt, men huruvida det blir en eller alla väggar återstår att se. Det känns så himla ombonat, lugnt och mysigt med fyra målade väggar men eftersom vår ena vägg är en platsbyggd garderob och därmed alltid vit kanske det blir konstigt. Som en vit fondvägg i ett blått rum.

Hur som helst. Nu startar Superskaparna på Sjuan och jag loggar ut. Vi hörs ♥


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Tack!

[dot_recommends]

6 Comments

 1. Svara

  Hanna

  7 mars, 2017

  Woho det kommer bli så himla fint! Nu när inte jag kan måla längre ifall jag ska flytta så får ert sovrum stilla min önskan lite haha!

 2. Svara

  Christina

  9 mars, 2017

  Å jag sitter och velar mellan tapet och färg.. Eftersom sambon påstår att vi borde göra något åt de storblommiga tapeterna i vårt vardagsrum. 😀

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   9 mars, 2017

   Färg är ju helt klart enklast i alla fall ?

 3. Svara

  Jessica

  4 april, 2017

  Åhh älskar mörka väggar! Helst på alla väggar!!! Men förstår vad du menar med att det kanske blir skumt med garderobsväggen! Hur gjorde du till slut? Mvh läser ikapp

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   4 april, 2017

   Vi körde bara en vägg till att börja med! Vi tänkte att vi kunde måla de andra två i efterhand om vi ångrade oss men är nöjda so far!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS