Selfie + Skitsnack

16 mars, 2017 5 Comments

Simon kom hem senare än mig igår kväll och undrade varför jag hade mascara, något jag inte haft under dagen på jobbet. ”Nää men jag har det bara” svarade jag skamset och såg att Simon blev orolig. Jag kunde liksom höra hans tankar snurra i huvudet. Hade jag träffat någon under eftermiddagen som jag ville vara fin för? Har jag hemligheter för honom? Vad håller jag på med? En gång till frågade han och en gång till skämdes jag lite för mycket för att berätta. En lättnadens suck flög genom rummet så att krukväxterna fladdrade när jag till slut gav med mig och sa att jag bara tagit en selfie och ville låtsas vara snygg. Det var så länge sen jag själv syntes här på bloggen.

Denna bild var den enda med någorlunda fokus från ett helt gäng som togs för att visa er mina nya öronutsmyckningar. Att håret har en uppenbar straight-from-bed-look, att ögonbrynen överlag är tveksamma och att örhängena knappt över huvud taget syns får kvitta. Här har ni mig! Hej hej!

Idag har jag inget välarbetat långt och snyggt inlägg till er. Jag ligger nämligen en hel del back i livspusslet sedan jag flertalet gånger lyckats glömma bort mig bland dagarna den senaste tiden. Samtidigt som tiden i vanlig ordning sprungit sin väg har jag i mina egna tankar legat en dag bakåt i tiden. Något som resulterat i att jag kommit av mig helt och fullbokat morgondagen med kunder trots att jag egentligen borde haft koll på att jag ska spendera dagen på ett tåg mot Stockholm. Som tur är har jag världens bästa, mest förstående kunder som snällt gick med på att boka om, och allt har löst sig smidigt på den fronten. Kvar har jag packning, städning och annat roddande, samtidigt som det brinner lite i knutarna gällande Monthly Makersbidraget för månaden. Ja, alltså, ni hör ju.

Hur uppdateringen blir över helgen har jag ingen aning om, men det har vi väl pratat nog om redan, det blir som det blir! Tills vi hörs igen lämnar jag er med min tomma blick och sneda hållning, och önskar er finfina dagar i solen. Sköt om er ♥


4

5 Comments

 1. Svara

  kajsagoransson

  16 mars, 2017

  shit vad jag känner igen mig i det du skriver, en dag efter och virrigheten, haha. sjukt snygg är du med!!

 2. Svara

  Tetra

  20 mars, 2017

  Det är säkert inte din mening att få Simon att framstå som konstig men varför skulle det spela någon som helst roll att du har mascara på dig? Jag har väldigt sällan smink, ibland får jag ett infall och kletar på lite men varför skulle det betyda att jag har hemligheter för min partner? Ett gammalt vanligt hederligt ”Vad fin du är!” räcker långt.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   20 mars, 2017

   Haha, detta är min egna, kryddade, tolkning för inläggets skull 🙂 Skulle han skyndat sig hem från jobbet och gjort sig fin bara för att sedan slagga på soffan hade jag nog också undrat varför 🙂
   Det var inte en big deal i verkligheten 😬🤗

   • Svara

    Tetra

    21 mars, 2017

    Haha okej, det lät bara så konstigt i ditt inlägg. Men ibland beskriver man saker som ens partner gör som man själv tycker låter helt normalt men för alla andra låter jättekonstigt. Jag gör det hela tiden (eller så gör jag och min partner bara väldigt konstiga saker).

    • Svara

     Emilia Westerstrom

     21 mars, 2017

     Helt klart konstigt formulerat och dessutom inte ens helt sant utan bara skrivet för spänningen i inlägget 😉 Det jag menar att jag skäms för har alltså ingenting med Simon att göra utan det faktum att jag känner mig ”tvungen” att ta på mascara för att fota mig själv, hah, sorgligt men sant!

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: