Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Hemma hos Stinas tillvaro – Emilia Westerstrom Hemma hos Stinas tillvaro – Emilia Westerstrom

Hej igen vänner! Hoppas allt är bra med er! Om inte, hoppas jag att att ni är påväg mot bra, att ni har bra i sikte, att bra finns med i framtidsvisionen. Jag hoppas så innerligt att ni alla får lov att må bra och känna er glada, det är så himla skönt att vara på en bra plats i livet.

Jag har ju redan talat om det både en och två gånger men jag tänkte skriva det även en tredje; över helgen som gick for jag till Stockholm! Fredag eftermiddag satte jag och Beatrice oss på ett 75 minuter försent tåg för att möta upp nästan hela Monthly Makers-gänget och plöja igenom allt från utmaningar och mål till upphovsrättslagen och broderi. Jag saknade Simon och Selma men kände mig så rätt att det knappt fanns utrymme ens för saknad.

Omringad av åtta strong independent women gick tiden snabbt och majoriteten av de foton jag hann ta, togs hemma hos Stina!

Stina öppnade nämligen sitt hem för både mig och Beatrice och lät oss sova över båda nätterna. När vi sent på fredagskvällen ramlade in stod vattnet på spisplattan redo för tre stora koppar te. Vi fick serverat nötter, Let’s dance, handdukar och lakan och min bild av Stina som en omhändertagande, lugn tedrickare bekräftades direkt.

Stinas (och Addes) hem var hur fint som helst.
Ofta när jag fotar stilleben och liknande drar jag fram dem enbart för fotots skull, efteråt åker rekvisitan tillbaka till sina ursprungliga platser, i lådor, fönsterkarmar eller bokhyllor. Hemma hos Stina stod stillebenen kvar.
Några sticklingar och en guldkantad gammal bibel, torkad eukalyptus på en trave coffeetableböcker, valnötter och små samlingar av taklök på egengjuten tevebänk – allt stod framme, och passade så himla bra ihop. Att ha ett såhär bloggvänligt hem skriver jag upp på listan över mål och drömmar innan årets slut! Ytligt? Kanske. Vardagslyxigt glädjespridande? Absolut!

Grym frukost med både frukt och grönsaker stod framdukat och kaffet fick jag upphällt på matchande Mon amie. Servicen var utan tvekan bättre än på alla hotell jag testat. Tack Stina!! Så himla snällt!

Att solen lös in från alla håll och skapade ett mjukt, jämnt ljus i hela lägenheten gjorde inte det hela sämre, och både jag och Beatrice smög omkring båda mornarna för att ta bilder på inredningen, något som resulterade i att vi praktiskt taget fick springa till bussen mot Alicia på söndagen. Men vad gör väl det? Lite motion har väl ingen dött av?

Återigen, ett stort tack till Stina och Adde för gästvänlighet, och tack förresten för fin respons på mitt förra inlägg! Ni är grymma hela högen! Troligen kommer ni få ännu ett inlägg tillägnat Monthly Makersträffen, men när det sker vågar jag inte lova. Imorgon kanske. Kanske om tre veckor. Oavsett, så hörs vi snart! Okej?


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Tack!

[dot_recommends]

9 Comments

 1. Svara

  Alicia

  22 mars, 2017

  Shit vad fint alltså! Glad att jag inte hade sett de här bilderna innan ni kom, haha! Ser ut på dina foton och låter på dina ord som att Stinas hem är en förlängning av Stina. Häftigt!!! Och tack för en världsfin helg!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   22 mars, 2017

   Haha nä men Alicia!! Ni hade exakt på pricken lika fint!! Tack själv!

 2. Svara

  Stina | Stinas tillvaro

  23 mars, 2017

  Men gulle du, så fint skrivet – vad glad jag blir 🙂 Väldigt kul att se sitt hem ur någon annans ögon/kamera också. Det var mysigt att ha er här!

 3. Svara

  fredrikapavinden

  23 mars, 2017

  Wow! Herre va fint hon bor! Verkar ju som ni hade det hur bra som helst hos henne. Och tack för en superfin helg! <3

 4. Svara

  Wilda

  28 mars, 2017

  Åh herregud. Det ser ju helt fantastiskt ut! Jag har också en plan om att en dag ha ett så bloggvänligt hem. Det skulle kännas som att bo på ett hotell jämt ju. Stina är verkligen en så himla fin människa <3 Och du med! Så glad för att du är med oss nu! <3

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   28 mars, 2017

   Jaa det är lätt mitt mål också! Tänk så mycket bloggmaterial om man bara kan fota alla hörn 😉

 5. Svara

  Alma

  28 mars, 2017

  Så himla vackert! Tokälskar dina bilder!!

 6. Svara

  raniamaria

  2 april, 2017

  Men åh vilka fantastiska inredningsbilder från ett galet fint hem! SÅ inspirerande <3

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   2 april, 2017

   Tack Rania!! Visst har hon det fint?

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS