Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Om loppisramar och väggfärg – Emilia Westerstrom Om loppisramar och väggfärg – Emilia Westerstrom

Hej gänget! Så roligt att ni uppskattade att se mig i rörlig bild! Ni kan fortsätta ställa era frågor i en vecka till, HÄR är direktlänken!

Så, hur är det med er? Med mig är det bra, trots att jag precis haft en totalt onödig episod av ångest och oro inför något jag inte har makt att förändra, men det har löst sig nu och hjärnaktiviteten börjar återgå till det normala.

Igår hade jag en tid hos frisören och efteråt tog jag en sväng i några second handbutiker och loppisar, vi håller ju nämligen på att skapa en tavelvägg ovanför vårt skrivbord på ovanvåningen och efter att sovrummet fått stå i fokus ett tag har jag åter hittat gnistan för att få i ordning tavelsamligen! Jag har kollat i evigheter på Pinterest och liknande och det ser så enkelt ut, ett gäng ramar, några plancher, smack upp på väggen, men i verkligheten är det ju såå mycket svårare! Vilka färger ska man ha på ramarna? Kan man blanda svart, vitt, guld och silver? Träramar? Metall? Vilka storlekar och former ska man ha och ska det upp något mer än bara tavlor? Jag har hitintills varit helt säker på att alla ramar skulle vara vita, men nu har jag ångrat mig. Jag tänker bara att jag kör på, köper lite olika billiga ramar och ser vad som händer? Tror ni inte att det är det enklaste sättet? Jag tror!

Trots massor av letande fick jag bara med mig en loppisram hem igår. Tills den fått sällskap av andra o-vita ramar får den stå på högkant på Simons sida av sängen. Här ser ni förresten väggfärgen bättre! Visst blev det fint?? Jag älskar det och har fått totalt dille på att måla om överallt, världens enklaste medel för en personlig hyresrätt!

En annan sak jag hittade på loppis är den lilla brunspräckligt glaserade keramikvasen. För bara någon månad sedan skulle jag troligtvis tycka att den var något av det fulaste jag sett, men efter att den senaste tiden ha börjat följa en del keramiker på Instagram har jag fastnat stenhårt för det mörka, operfekta. Vasen blev min för en tia och på hemvägen köpte jag med mig ett par kvistar eucalyptus för att pynta lägenheten á la Stina!

Annars då? Jo,  ikväll är det kundkväll hos House of Palladium här i Lund, en superfin butik där jag bland annat köpt de ljusa kuddfodralen på bilderna ovan. Jag har inte varit på deras små tillställningar någon gång tidigare men är sugen på att lunka dit ikväll och andas inspiration, lugn och glädje. Det känns som att jag behöver det idag.
Vi hörs en annan dag ♥


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Tack! 

[dot_recommends]

9 Comments

 1. Svara

  Christina

  28 mars, 2017

  Så snyggt! 🙂 Satt och dreglade över er snygga blåa sovrumsvägg när du filmade in videon.. Jag vill också!

 2. Svara

  Beatrice

  28 mars, 2017

  Alltså jag önskar att vi kunde måla om väggarna, men 1. Eric vill inte, 2. de var ju nymålade när vi flyttade in…? och 3. skulle aldrig kunna välja färg eller om det ska vara bara en vägg eller alla väggar… Hehe. Men älskar den här blå, och tycker ramen var riktigt, riktigt snygg!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   28 mars, 2017

   Strunta i Eric!! Simon håller inte heller med om en del (typ allt) jag gör men när han väl ser det älskar han det, haha! Angående färgen var det bara att köra för mig, skulle jag tänkt för mycket skulle det inte blivit av här heller.

 3. Svara

  Wilda

  29 mars, 2017

  Så himla fint alltså!!!!

 4. Svara

  Alicia

  1 april, 2017

  Älskar väggfärgen!!!! Och hela ditt stilleben!!!! Vad gäller tavelvägg tror jag en kan köra på blandade ramar om det finns ett tema i de inramade motiven, men har en mer brokiga motiv passar det bäst att ha alla ramar i samma stil?

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   2 april, 2017

   Tack! Ramarna är faktiskt uppe nu, det är brokigt men fint! Har löst det på andra sätt :)!

 5. Svara

  Jessica

  4 april, 2017

  VÄGGFÄRGEN ÄR FANTASTISK!! Och tror det kan bli fint med olika ramar! Vi körde en vägg med foton med bara vita väggar för tusen år sen, och det blev liksom lite ”lamt”. 🙁 Men jag gillar ju lite mer bohemiskt, hehe. Men läste något blogginlägg med instruktioner för hur man bäst hänger en gallery wall för typ ett år sen, men hittar den inte nu haha. Men iaf så tipsade de om att börja med de största bilderna först, så kan man placera de små i utrymmena mellan!

 6. Svara

  jenny ronnebro

  16 augusti, 2017

  Vilken fin färg! Har du möjligtvis färgkoden? Tack på förhand!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   16 augusti, 2017

   Tyvärr ingen färgkod men det är Nordsjös Illuminated Paris!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS