Inspiration – Textilier till sovrummet

29 mars, 2017 3 Comments

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej vänner! Hoppas allt är bra med er! Här regnar det och det känns lite som att vårkänslorna som tidigare infunnit sig hos mig spolats ner i gatubrunnarna med regnvattnet. Senare i eftermiddag ska jag hem till mina föräldrar och syskon och vi hade hoppats på att få premiärgrilla, något som just nu känns långt utom räckhåll! Synd.

Märkte ni förresten att det ekade lite i min YouTube-video som jag la upp för ett par dagar sedan? Jag gjorde mitt bästa för att dölja det genom att dra i diverse reglage men helt hundra verkar ingen teknik kunna hjälpa. Det är helt enkelt dags att ljuddämpa sovrummet!

Igår efter jobbet gick jag en runda upp till Indiska för att leta textilier och med famnen fullastad med kuddar och plädar stapplade jag fram till kassan enbart för att upptäcka att jag lämnat bankkortet hemma. Så, vad gör man? Jo, tröstshoppar på internet såklart! En filt med pompoms är påväg och konstant i månader har jag dreglat över ryamattan, hur mysig är den inte?

 

Foto / Pressfoto via Indiska och Jotex / Kollage av mig

Väggbonad i makramé HÄR / Pläd med pompoms HÄR / Randig löpare HÄR / Rund matta i jute HÄR / Mönstrad ryamatta HÄR

En annan sak jag roade mig med igår var faktiskt att hänga upp tavlor! Tydligen hade jag felberäknat en del och ramarna jag hade hemma både räckte och blev över för en grym tavelvägg! Nu ska jag bara fylla dem med fina motiv också. Har ni något tips på hemsidor som säljer fina, stilrena posters? Tipsa mig!

Inlägget innehåller annonslänkar


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Tack! 

5

3 Comments

 1. Svara

  Annika

  29 mars, 2017

  jag köper mina prints från Society6 eller RedBubble. Eller så letar jag upp konstnärer på Etsy som säljer själva! Jag gjorde ett inlägg för ett tag sen om ett gäng illustratörer/konstnärer jag är kär i, kolla om du vill ha lite inspo, kanske gillar vi lika? http://magpiesatsunrise.blogspot.com/2016/10/link-love-art-edition.html

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   29 mars, 2017

   Ååh perfekt! Ska kolla in! Tack!!

 2. Svara

  Jessica

  4 april, 2017

  HEHEHEHE

  https://society6.com/bympv har stilrena och fina grejer!!!!!!!!!!!!! Samt är av Mikaela så liksom! Hade länkat min med men de är inte så stilrena……

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: