Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Mars månad på Emiliawesterstrom.se – Emilia Westerstrom Mars månad på Emiliawesterstrom.se – Emilia Westerstrom

Ah! April! Igår när jag klev av tåget från Stockholm vid 22.40 var luften ljummen och mjuk mot huden. Kan vi hålla det såhär nu? Snälla? Jag är så klar med kyla och snöslask, så himla, himla klar med det.

Jag har sett fram emot april. Efter en ganska hektisk månad med farande till höger och vänster längtar jag efter att kunna planera mina dagar ännu bättre, till exempel kommer jag i en låta april vara testmånad för att planera in en dag i veckan helt utan tatueringsverksamheten. För att låta min övriga kreativitet få ta plats, och för att kunna satsa en liten smula mer på bloggen och mina professionella ambitioner med den i framtiden.

Mars då? Jo, i mars sjönk min bloggpepp till en början och jag funderade en del på vad jag egentligen vill få ut av bloggen. Om den är värd all tid och energi. JA! blev svaret jag nu kan känna i hela kroppen efter både en och två turer till huvudstaden helt i bloggens ära.

Anteckningsbok i kork

Den linoleumstämplade anteckningsboken med korkomslag har även fått ta plats i högerspalten!

Jag började månaden med att tipsa er om 3 kreativa TV-program jag tycker att ni behöver se, och varje tisdag hela månaden har jag fortsatt suttit plikttroget framför teven och livekommenterat Superskaparnas arbetsflow med mina Monthly Makerskompisar! Vi pratade om att skapa för skapandets skull och om att behöva vänja sig vid sexuella trakasserier som tjej, och så skapade jag både en bricka och en anteckningsbok i kork!

På temat geometri skapade jag en väggbonad och i kommentarsfältet på min selfie misstolkades mina skämtsamma rader om Simon – något jag självklart inte var ute efter men absolut kan förstå när jag senare läst texten ur sitt sammanhang.

Illuminated paris väggfärg

Vår nya väggfärg har fått ta plats! Jag älskar den!

För två helger sedan hade vi Monthly Makersträff och jag och Beatrice fick bo himla fint hemma hos Stina, vilket faktiskt blev det enda jag bloggade om från helgen. Resterande tid planerade vi, pratade, fikade och provade på att väva på kartong. Att träffa likasinnade är alltid en sån fantastisk boost och den takt en vänskap kan byggas upp i, förvånar mig gång på gång. Monthly Makerstjejer – ni äger ♥

Och så i helgen fick jag uppleva det igen – gemenskapen, generositeten och vänskapen mellan helt olika människor med helt olika liv och sociala medier som ibland enda gemensamma nämnare. Just nu är jag så fulltankad på ny information och nya upplevelser att jag knappt vet hur jag ska kunna använda mig av den, men det kommer det också.

Månadens DIY’s

Monthly Makers Geometri – Vävd väggbonad
Bricka i kork
Korkklädd anteckningsbok med tryck

Månadens inspirationsinlägg

Inspiration – textilier till sovrummet
Monthly Makers inspiration – Geometri
Inspiration – Måla om i Denim Drift

52 lists project book

Mars var också månaden för sommartid och officiellt årstidsbyte!

Månadens personliga

Om internationella kvinnodagen 
Att skapa för skapandets skull

Snabba fakta

Inlägg: 16
Visningar: 2132
Bloglovin’följare: 750


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Tack!

[dot_recommends]

6 Comments

 1. Svara

  Beatrice

  2 april, 2017

  Så himla fint att även sista helgen blev så bra som du hoppades på! <3 (hur gick det med tågen? ;)) Sitter i detta nu och jobbar på min egen månadssammanfattning, men det är ju så svårt!?

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   2 april, 2017

   Det gick huuur smidigt som helst, totalt bortslösad tid att oroa mig för det alltså!

   Ang månadssammanfattning går det ju att göra lite hur man själv vill.. du kommer på nåt! 🙂

 2. Svara

  Wilda

  2 april, 2017

  De här inläggen är så himla välskrivna och intressanta Emilia! Snyggt! Och åh vad glad jag är att jag har fått träffa dig. Du är en fantastisk person och inspirerande bara av din närvaro.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   2 april, 2017

   Haha! Så roligt att du skriver det när detta inlägget skrevs i all hast igårkväll! Men tack <3 Du med!!

   • Svara

    Wilda

    2 april, 2017

    Det visar ju bara ännu mer hur gjord du är för att göra detta. Snyggt! <3

 3. Svara

  Jessica

  4 april, 2017

  Åhhh vilken månad du haft! Heja! Älskar för övrigt din personliga ton i dina blogginlägg, tycker det känns så avslappnat och som att man faktiskt hänger med dig haha!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS