Video: Jag svarar på era frågor! Del 1

5 april, 2017 15 Comments

Hej vänner! Hoppas allt är bra med er, här borta börjar mitt humör äntligen stilla sig efter en del tekniktrubbel och ett extremt blåsigt väder!

Jag startade min dag med en snabb kopp kaffe innan jag for iväg till gymmet för ett PT-pass, alltså förstår ni? Personlig träning och en grön juice, vad hände där? Trött i rygg och armar men pigg i sinnet gav jag mig på det här med video igen och om jag får säga min åsikt tycker jag nog att mina film- och redigeringsskills redan nu börjar förbättras, bortsett från de tekniska bitarna jag helt enkelt får köpa nytt alltså.

I videon nedan svarar jag bland annat på frågor om hur jag blev tatuerare, hur min bloggresa sett ut och om vi fick Selma som valp. Har ni fler frågor hittar ni frågestundsinlägget HÄR och självklart är ni alltid välkomna att ställa frågor även i övriga inlägg, eller via mejl om ni vill ta det privat. Min mejl hittar ni högst upp i högerspalten under ”Om mig”!

Vill ni vara säkra på att ni inte missar när jag publicerar videor och blogginlägg kan ni prenumerera på min YouTube-kanal HÄR och min blogg HÄR!

Nu vill jag veta vad ni tycker! Har ni invändningar på mina svar eller har ni kommentarer att ge kring videon i sig? Berätta!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Tack!

4

15 Comments

 1. Svara

  Jessica

  5 april, 2017

  ALLTSÅ JAG ÄLSKAR DIG I VIDEOFORM så himla härlig och underbar hihi

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   6 april, 2017

   Hahah söt du är! Tack!!

 2. Svara

  Christina

  6 april, 2017

  Vilken fantastisk video! 😀 Så härligt att höra dig och se dig. 😀

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   6 april, 2017

   Tack!! Hoppas du blev nöjd med svaret! När kommer er lilla?

   • Svara

    Christina

    6 april, 2017

    Tack! Joo, så roligt att höra lite mera om Selma. Vi hoppas i början av juni. De kennlar vi har haft kontakt med får valpar nu i påskveckan. 🙂

 3. Svara

  tamses

  6 april, 2017

  MER VIDEO! Så himla härlig!
  Och ja, gärna ett inlägg kring redigering etc!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   6 april, 2017

   Grymt, tack! Jag ska absolut försöka få in med videomaterial! Och redigeringstips :)!

 4. Svara

  kajsagoransson

  6 april, 2017

  håller med ovan kommentarer!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   6 april, 2017

   <3

 5. Svara

  Alicia

  6 april, 2017

  Myysigt! Det här med video gör du så jävla bra!!!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   10 april, 2017

   Tycker du det? Tack!!

 6. Svara

  Ellen Lindberg

  6 april, 2017

  Gillar så mycket att det här inlägget var i rörlig bild!! Så himla fint att liksom få se dig svara på frågorna på riktigt, och dessutom få hänga lite med Selma. Gilla, gilla!

 7. Svara

  Amanda

  8 april, 2017

  Dvärgschnauzrar alltså ❤️ De är så mysiga och personliga av sig. Vi har en treårig herre i samma färgsättning som Selma som heter Galante Gunvald. Han tycker inte heller om att bli blöt, så när lille G är färdigduschad springer han och torkar skägget i rumsmattan – oavsett om det faktiskt blivit blött eller ej. Ylgråta är han också bra på, särskilt när han vet att någon lyssnar.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   9 april, 2017

   haha ja det ligger nog något i det där att någon måste lyssna också! Filmade faktiskt selma när hon var själv hemma för ett par dagar sedan för att se om hon ylade då. Som tur var nosade hon bara efter smulor och sov, haha! Hälsa er Galante Gunvald <3

 8. Svara

  Wilda

  13 april, 2017

  FINA DU! <3 Och JA – jag vill att du skriver mer om foto 😀

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: