Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Monthly Makers Inspiration – Djur – Emilia Westerstrom Monthly Makers Inspiration – Djur – Emilia Westerstrom

Har ni hunnit kika på vad som är månadens tema hos Monthly Makers? Jepp, det är djur!!!

Djur är min absoluta favoritsak att rita och inspireras av. Jag kan bli så orimligt fascinerad av hur naturen skapat fjärilsvingar och fjädrar, fiskar och skalbaggar i mönster och färger jag knappt kan fantisera om. Upprepade gånger dessutom. På varje fjäril. På alla fågelns fjädrar. Det är så häftigt!
Dessutom älskar jag djur för deras fantastiska förmåga att känna in och ta hand om oss människor. I en av grannkommunerna till byn mina föräldrar bor i finns en daglig verksamhet med ett hundrum dit brukarna kan gå för att slappna av eller få hjälp med koncentrationen, är inte det alldeles grymt? Hur som helst, idag har samlat ihop fyra DIY’s i inspirationssyfte för temat! Precis som alltid används bilderna med tillåtelse och ni klickar på rubrikerna för att komma till respektive orginalinlägg!

1. A Beautiful Mess, photo: Laura Gummerman / 2. StudioDiy, photo: Jeff Mindell / 3. StudioDiy, photo: StudioDiy / 4. Aliciasivert photo: Alicia Sivertsson

Wooden Animal Photo holder 

Om enhörningar finns på riktigt eller inte tåls att diskutera, men ett djur, det är det! Denna fotohållaren är gjord med en färdigköpt enhörning som grund men jag kan tänka mig att det blir minst lika fint med en lerfigur eller ett spraymålad leksaksdjur!

Pool float costume

Alltså hur söta är inte dessa då? En badringskostym! Min första tanke för att verkligen gå all in på djurtemat är att sy ringarna med en vadderad botten och på så sätt få -hör och häpna- en badringsdjurs-husdjurssäng! Kan ni tänka er en liten Selma i en rosa bädd med vingar och flamingohuvud? Jag kan, och det är himla sött!

DIY Flamingo Piñata 

Att göra sin egen piñata känns hur roligt som helst! Till sitt eget kalas, någon annans kalas eller helt enkelt som världens coolaste hemmapysslade present! Känns en flamingo som ett lite väl seriöst första projekt tror jag att piñatan skulle bli precis lika uppskattad i en annan, enklare form! Kanske som en sköldpadda eller fisk?

Stjärtmesar i blekingesöm

Alicias stjärtmesar kan vara det finaste broderiet jag sett på länge. Färgerna, blommorna och alla olika blad, så himla fina! Och dessutom, skulle det inte passat sig superfint som tatuering också?


Vi som driver Monthly Makers 2017 är Alicia, Beatrice, Elsa, Emilia, Fredrika, Jessica, Johanna, Julia, Mikaela, Ruth, Stina och Wilda. Mer av oss hittar du på Facebook , Instagram, Pinterest, webben och i inspirationsgruppen We Are Monthly Makers. Inspireras, skapa och utvecklas med oss hela året!

Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Tack! 

[dot_recommends]

3 Comments

 1. Svara

  Jessica

  12 april, 2017

  Åh alltså känns så härligt att du hittat djurgrejer i såna fantastiska färgskalor också! Vår och djur och kalas känner jag!!!!!

 2. Svara

  Wilda

  13 april, 2017

  Åh så inspirerande! Visst är det helt otroligt hur mycket detaljer det finns i naturen? Var på fjärilshuset igår och bara gapade av all skönhet. Fick lust att skapa något med fjärilar nu! Haha alltså jag ligger så efter min planering och tror nog att jag kommer få tänka om helt i helgen alltså :p

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   13 april, 2017

   Haha alltså jag har inte heller någon plan än! Blir nog bra!!!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS