Ny VLOGG!

27 april, 2017 0 Comments

God kväll mina fina! Jag ville bara snabbt kika in och säga hej! Jag har precis kommit hem från inte bara ett superfint event, utan två! Ni ska få höra mer om dem och se både bilder och videoklipp från dagen men det blir en annan dag.

Idag tänkte jag påminna er om min nystartade YouTubekanal! Nu är det tre veckor sedan jag la upp min första video och sedan dess har jag publicerat ytterligare tre på kanalen som jag tror att de flesta av er faktiskt missat!

Klicka på bilderna för att se videon!

Min senaste video är en vlogg från helgen då Elliott sov över. Jag visar mina nya klädinköp och småsnuttar från tatueringsstudion. Ni får se min pappa oldschoolhälsa till sina föräldrar, jag ser på traktorvideor och brandlarmet går. Underhållande? Jag hoppas det!

Videon innan vloggen handlar om foto och redigering, något jag vet att ni frågat efter! Jag går igenom snabbt vad jag tänker på när jag lägger upp inför en bild, hur jag gör med ljuset och hur min standardredigering i Photoshop går till!

Eftersom min YouTubekanal är väldigt mycket bredare än min blogg kommer jag fortsättningsvis inte nödvändigtvis lägga upp videorna här så vill ni se mer av mig i videoformat vet ni vad som gäller! Jepp, prenumerera!

Imorgon jobbar jag länge och efteråt är det tårtbakning som står på schemat då jag ska fira min födelsedag i helgen. Jag ska se om jag lyckas kika in här lite snabbt, annars hörs vi en annan dag helt enkelt! Ha det fint sålänge♥


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!

4

 

Kommentera

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: