Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Mitt födelsedagskalas i fyra bilder – Emilia Westerstrom Mitt födelsedagskalas i fyra bilder – Emilia Westerstrom

Hej vänner! Hoppas att ni har en fin valborg idag! Här i Lund är det kaos i vanlig ordning och festen, som startade igår, kommer troligtvis hålla på två dagar till. Vi bor väldigt nära stadsparken där 25000 personer årligen dricker öl, spelar musik och yrar omkring med start klockan åtta på morgonen den sista april, hemmafesterna runtomkring överröstar varandra med radiohits, hoppar studsmatta och sjunger ramsor och mitt i alltihop sitter jag, i ett sorl av olika låtar och skrik.

Eftersom jag sen i september hållit mig borta från alokohol sånär som på två kontrollerade tillfällen kommer jag inte fira valborg i år. Istället ska jag alldeles strax ta med mig Selma ut i anarkin och försöka ta mig till Malmö och Limhamn där min syster väntar med bingolotter, men först tänkte jag att vi skulle titta på fyra bilder från mitt kalas igår. På tisdag fyller jag år nämligen!

Fotona blev få i år. Jag valde att filma istället men några bilder blev det i alla fall. Denna tog Hanna när jag öppnade mina presenter från henne och Klara! Detta innehöll fotorekvisita, hur smart present är inte det? Tack ♥

Tårtan svor jag över halva förmiddagen. Jag fick av någon anledning förstärkt självförtroende kvällen innan och fick för mig att ”svänga ihop nåt” sådär casual, höfta lite. Det gick inte alls bra. Min räddning blev massor av jordgubbar och blåbär och när gästerna kom kunde ingen gissa hur hemskt bakverket (och hela köket, diskbänken och spisen) sett ut bara några timmar tidigare.

Hannas Minou! Och Selma som en svart skugga i hörnet, jag kan inte böja mig ner eller sitta på golvet mer än en sekund innan hon kommer farandes och ska bli klappad på.

När alla hade kommit, gått husesyn och sjungit en påtvingad sång högg vi in på bullar, kakor och tårta… och så avslöjades katastrofen. Jordgubbarna föll av och duken blev tillslut mer chokladbrun än vit. Men god var den i alla fall, tårtan, och mätta och belåtna åkte släkten hem igen ett par timmar senare. Kvar var jag och Simon som lagade pasta och påbörjade säsong ett av Shameless. En bättre lördag, helt klart!

Sköt nu om er, ta hand om varandra och drick vatten! Vi hörs ♥


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!

[dot_recommends]

 

8 Comments

 1. Svara

  Wilda

  30 april, 2017

  Klokt val att skippa alkoholen. Och vilken himmelens fin tårta du gjorde! Grattis i förskott!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   30 april, 2017

   Tack! ???

 2. Svara

  ISA

  30 april, 2017

  OMG på tårtan! inte illa, good work. Och grattis i förskott 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   30 april, 2017

   Tack!! Dubbla kladdkakor med nougatganache ?

 3. Svara

  Ellen

  30 april, 2017

  tårtan!! herregud, den ser så himla god ut

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   1 maj, 2017

   Haha! Så roligt att ni tycker det när jag hade panik hur länge som helst

 4. Svara

  Mikaela

  1 maj, 2017

  Tårtan ser ju sjukt god ut! Grattis i förskott!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   1 maj, 2017

   Tack!!???

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS