Bloggens 3 bästa Diy’s

4 maj, 2017 8 Comments

Förutom värme, vårblommor och grillpremiär innebär maj månad sjumånadersfödelsedag för bloggen. I över ett halvår har jag nu alltså delat med mig av min vardag, mina tankar och mina pyssel till er, här på emiliawesterstrom.se och fortfarande känns allt lika spännande som i november 2016. Jag älskar att blogga! Inte bara för formatets skull utan för allt runt om kring, alla foton jag tar, allt jag skapar till bloggen och banorna jag dagligen tänker i.

Idag tänkte jag att vi ska tillbakablicka lite och kika på mina, enligt mig (och kanske enligt er) bästa Diy’s, pyssel och kreativa kreationer som hitintills visats upp på bloggen!

Klicka på rubrikerna för att komma direkt till respektive originalinlägg. 

Brickbord, februari

Brickbord till sovrummet

På Monthly Makers tema loppis la jag en sak ovanpå en annan och framkallade succé! Sitsen på en loppisfyndad, hopfällbar campingstol togs av till förmån för ett vitmålat fat i trä och lika snabbt som enkelt hade jag ett nytt sängbord som jag vet uppskattas fortfarande av både mig och er.
Jag håller fortfarande mina ögon öppna efter ännu en campingstol med träben varje gång jag går in på Erikshjälpen men än så länge hittar jag bara svarta i plast. Dagen då jag fyndar på nytt är en sak säker- ett liknande sängbord kommer byggas till den andra sidan av sängen.

Broderi, april

Trendigt broderi på jeans

Ett otippat urval? Kanske inte, men att göra ett topp-3-inlägg utan att ta med mitt senaste (inte helt sant) verk känns inte riktigt okej. Framför ett antal avsnitt Girlboss svängde jag ihop mitt livs första broderi som inte bara genererade komplimanger IRL utan dessutom nästan etthundra likes i skapargruppen jag delade inlägget i på Facebook, en klar skillnad mot de åtta interaktioner jag fick senast jag publicerade något på sidan.
Ett nytt intresse har fötts för mig och vet ni vad det bästa är? Snart kan även ni gå runt såhär flådiga i rosablommigt jeans. Jag ska berätta mer om det senare, jag lovar!

Linoleumtryck, januari

Magnolia linoleumtryck 

Det här med linoleum är något jag visat för er både en, två, och tre gånger. Magnolian var först ut och fick inte bara pryda bloggens header utan även bli omtalad i radio! Nu hänger trycket ovanför köksbordet och jag njuter av att vara så pass stolt över min egen konst att jag helt utan att tveka låter den få hedersplats i lägenheten.
Att hela hemmet blir en skitig verkstad fylld av gummiliknande sågspån får kvitta, jag måste jobba mer i linoleum!

Självklart är jag nyfiken, har ni någon favorit i mitt DIY-arkiv? Eller har ni gjort något eget ni är sådär malliga över? 


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!

6

8 Comments

 1. Svara

  raniamaria

  4 maj, 2017

  Jag älskar ju såklart väggbonaden du vävde! 😉

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   5 maj, 2017

   Såklart, haha! Hoppas den sitter fint där hemma!

 2. Svara

  Katarina Hörnberg

  4 maj, 2017

  Det här klart dina finaste Diy! Du är sånt proffs, och tar så vackra bilder! Det kommer att gå superbra med din blogg!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   5 maj, 2017

   Tack Katarina! Du om något är ju grym! Påhittig som tusan dessutom! 🙂

 3. Svara

  claratoll

  7 maj, 2017

  Men alltså den där blomman på jackan??? Sydde du den helt själv? Eller hur fick du dit den? Hur gör man? Vill också!! SÅ SNYGGT!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   8 maj, 2017

   Tack!! Vill man veeeerkligen ha en (denna tex) kan man hålla utkik på min blogg framlöver 😉

 4. Svara

  Christina

  8 maj, 2017

  Vi funderar över ett litet avställningsbord till sommarstugan och då kom jag på att du hade ju gjort ditt brickbord! 😀 Så nu gäller det att fynda lite material och skapa ett eget. 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   8 maj, 2017

   jaa åh ett sånt skulle ju passat super i en sommarstuga! 🙂 Lycka till i letandet

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: