Om flow och solljus

14 maj, 2017 3 Comments

Hej vänner! Jag tänkte bara kika in snabbt idag och säga hej, hur är läget och vi hörs en annan dag. Det där standardmeddelandet ni vet.

Jag hoppas att ni inte totalt svimmar av tristess när ni kikar in här för att inse att jag inte har uppdaterat, för det kommer, jag lovar! Precis som resterande svenskar njuter jag av värmen idag och lapar nitton grader sol och klarblå himmel, man vet ju aldrig hur vädret blir imorgon, det har slutat förvåna mig när temperaturen går från sommar till vinter över en natt.

Idag är jag inne i ett flow och producerar foton och idéer på löpande band medan grannarna dunkar Shape of you och sprider lyckorus. Vanligtvis avskyr jag bruset från gatan och studentgrannarnas konstanta festande och musikspelande men idag älskar jag det. Jag vill ropa till dem att skruva upp och skåla med mig i jordgubbsbubbel. Jag känner mig så bra. Rätt.

Igår åt jag risotto på uteservering och imorgon har jag en fika inplanerad i stadsparken. Aldrig känner jag mig så svensk som när solen tittar fram och det rusar sockerdricka i blodet av bara tanken på årets första glass på torget och årets första islatte lutad mot en uppvärmd husvägg. Det är den ultimata lyckan, de första känslorna av sommar.

Nåväl. Jag ville bara säga hej. Det vanliga ni vet. Hoppas att ni njuter lika mycket som jag av ljuset, ta hand om er så hörs vi snart igen! Okej? ♥


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!

3

3 Comments

 1. Svara

  Wilda

  20 maj, 2017

  Ja visst är det fantastiskt fint hur ljuset drar igång kreativiteten? Fint inlägg <3

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   20 maj, 2017

   Haha ja! Jag har gått runt i total solmani, dock hade vi 27 grader i skuggan här igår.. då är man inte lika peppad längre haha!

 2. Svara

  Ellen Lindberg

  21 maj, 2017

  njut riktigt ordentligt, fina du <3 vi hörs!

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: