JAG HAR ÖPPNAT WEBSHOP! 20% OFF

25 maj, 2017 4 Comments

Alltså, *BOOM* *KRASCH* *BRAK*!!! Idag öppnas de officiella portarna till min alldeles egna webshop och jag är så himla peppad, glad och nervös på samma gång!

Självklart hoppas jag att ni det första ni gör när ni läst detta är att klicka er in och kasta både det ena och det andra i kundkorgen så att jag kan stå hela helgen med beställningar upp över öronen. Men vad händer om ni inte gillar det? Om allt jag skapat är kasst? Jag svingas mellan mitt största självförtroende och mitt allra allra minsta från minut till minut men jag hoppas verkligen, och tror innerst inne att ni kommer uppskatta denna shopen lika mycket som jag!

Passionflower i A3 format finns att klicka hem!

I butiken finns just nu sju produkter som är handgjorda och/eller designade av mig med både kärlek, blod, svett och tårar och tanken är att utbudet kommer fyllas på efterhand jag skapar nya, roliga saker som kan vara intressanta för er. Redan nu har jag idéer och planer på fler broderier, fler tryck och annat jag är bra på.

Känner ni redan nu att ni vet exakt vad ni hade velat hitta i shopen skulle jag skattat mig lycklig om ni ville berätta det för mig. Kanske saknar ni ett speciellt motiv eller något ni sett mig skapa tidigare. Berätta gärna och kom med specialbeställningar och custom orders!

Broderade jeansshorts. Vill du ha något i en annan storlek? En patch? Berätta!

Betalning sker enkelt via Paypal, med eller utan registrerat konto och varan skickas självklart snabbare än blixten. Allt i shopen utom pinsen är handgjort av mig var för sig och är därför både unikt och exklusivt.

För att fira lanseringen ger jag er 20% rabatt på alla produkter månaden ut! Hur bra är inte det?

Trycket Hannah, A4, finns i begränsad, numrerad och signerad upplaga

Nu håller jag verkligen tummarna för att ni ska vara positiva till shopen! Har ni någon synpunkt, en fråga eller ett tips är ni alltid välkomna att mejla mig på kontakt@emiliawesterstrom.se eller via en kommentar här på bloggen!

 

Klicka här för att shoppa loss!

 

Ha en underbar dag!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!

8

4 Comments

 1. Svara

  Ellen Lindberg

  26 maj, 2017

  heja dig!! <3

 2. Svara

  Mikaela

  26 maj, 2017

  Hurra vad du är bra! Sjukt fina saker! Skulle lätt köpt ett print om jag inte vorw utfattig tills jag förhoppningsvis får jobb i höst!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   27 maj, 2017

   Du är välkommen när det klirrar till i kassan! Tack! <3

 3. Svara

  Wilda

  28 maj, 2017

  Så mycket fint! Jättekul ju! Heja!

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: