Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Maj månad på Emiliawesterstrom.se – Emilia Westerstrom Maj månad på Emiliawesterstrom.se – Emilia Westerstrom

Tja gänget! Känns det inte som att det var typ igår jag skrev om april? Vart tog maj vägen? Tjoff sa det och så var vi inne i juni, vilket i och för sig inte är mig emot, juni brukar inte vara någon jobbig månad direkt. Min tanke har under våren varit att jag ska ta en del ledigt från tatuerandet under juni och fokusera på att vila ut, blogga och planera, men kalendern fylldes på snabbare än jag hann tänka och plötsligt fanns det ingen sammanhängande ledighet kvar.

Vad hände i maj?

Maj börjar alltid likadant för mig, med ett valborgsfirande i ryggen och en kommande födelsedag sitter jag den första maj och tänker ”visst ja, idag demonstrerar de”. Jag märker aldrig av några demonstrationer och kommer aldrig en fram till om jag själv hade velat delta i någon men varje år konstaterar jag det för mig själv. Folk demonstrerar. De vill jobba mindre konstaterar jag och så fortsätter jag min dag där jobb och fritid går in i varandra tills jag inte vet vilket som är vad.

Ni fick kika in hos min syster och hennes kompakta kontor!

Min födelsedag firade jag tidigt i år, den tjugonionde april, eftersom helgen efter i år ägnades min kusin som konfirmerades. Självaste tjugotreårsdagen spenderade jag med Simon på en liten restaurang ätandes skaldjurspasta mellan frenetiskt fnissande och googlande kring huruvida de där stora räkorna skalas med händerna eller med bestick på restaurang. Vi hittade inte svaret och det hela slutade med en prövning av mina bestickskills och några såsfläckar på tröjan.

Webshoppen öppnade upp portarna och drog trafik. Hej nya kompisar!

I maj lanserade jag även min webshop, som ni så väl vet, och bakom kulisserna har jag börjat få struktur och pli på bloggandet. Märker ni någon skillnad? Dessutom bloggade jag en del om tatueringar och visade upp mig själv i helkroppsformat!

Månadens DIYinlägg

Monstera fotohållare i guld och betong 

Hur blir man kreativ? 15 tips!

Monthly Makers Tyg- sashikobroderad grytlapp

Stämpel till min Bullet Journal

Bloggens bästa DIY’s

En stämpel blev till

Månadens tatueringsinlägg

Om mina tatueringar på benen

Från idé till tatuering – hur gör jag? 

Varför du inte ska tatuera dig hos en kompis

Vad ser jag fram emot i juni?

I juni önskar jag att allt bara flyter på precis så som det gjort de senaste två veckorna. Jag börjar månaden storslaget med en fikadejt med Clara och Dorotea och hoppas få fylla på energinivån till max. Jag vill skapa saker, skriva saker och jobba från en uteservering med en iskaffe i handen.

I maj fick ni även ta del av det stora hudvårdsinlägget!

Jag hoppas på sol och bad i poolen hos mina föräldrar varvat med den där känslan av flow. Ni vet när allt går bra, när det flyter, när idéer sprudlar och material pumpas ut lika kvalitativt som kvantitativt. Så vill jag se mitt juni, och utan att bygga för stora luftslott tror jag att mina chanser är goda att nå dit.

Snabba fakta

Inlägg: 19
Visningar: 5270
Bloglovin’följare: 767 (+8)


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!

[dot_recommends]

4 Comments

 1. Svara

  Ellen Lindberg

  1 juni, 2017

  maj alltså, måste ju vara årets snabbaste månad? fin, men väldigt snabb!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   1 juni, 2017

   Men också så lång? Känns som att det var evigheter sedan det snöade men i verkligheten sirlade vita flingor ner i början an månaden. Så märkligt!

 2. Svara

  Christina

  3 juni, 2017

  Vilken månad, själv har jag inte haft energi till något extra alls och det känns som om allt har fått lida. Nu har jag bara åtta arbetsdagar kvar så jag hoppas att min extra långa ledighet ska relatera i ny inspiration och många idéer.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   3 juni, 2017

   Jag förstår den känslan alltså, se till att vila ordentligt och tvinga inte fram något som inte vill komma fram 🙂

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS