Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Bo på Rubensholm Bed and Breakfast – Emilia Westerstrom Bo på Rubensholm Bed and Breakfast – Emilia Westerstrom

För en vecka sedan tog Simon och jag varsin väska med extra kläder, pennor, papper, kameror och en Ipad och for ner till Österlen och Rubensholm Bed and Breakfast.
Simons mammas morbror och hans fru äger stället som har varit up and running i två säsonger och renoveringen, inredningen, innergården och de gemensamma utrymmena är så på pricken att jag bara längtat efter att hinna redigera ett gäng bilder och visa er.

Jag har tidigare aldrig bott på ett B&B och hade inga som helst förväntningar på stället. Jag har bott ensam i dubbelrum på grand hotell och jag har bott på vandrarhem med madrasser som gav blåmärken längs ryggraden men ett B&B har jag aldrig riktigt besökt. Att det handlar om en säng och en frukost har jag såklart förstått, men att det var såna här sängar och en sån här frukost inkluderad var jag inte helt på det klara med. Vi fick en husesyn, en middag med Simons släktingar och sen kastade vi oss bland linnelakan och fluffiga kuddar på rummet vi tilldelades.

Sovrummen var enkla. Svart golv, grå kontinentalsäng bäddad med linnelakan, nattduksbord och lampor på var sida. I varje rum finns en teve, en spegel och en av Ikeas (tyvärr utgångna) ressigörsstolar. Enkelt. Och så fint. Plankorna i taket, balkarna och reglarna påminner en direkt om läget när ögonen först slogs upp på morgonen. I en korsvirkeslänga på Österlen med blommande syrenbuskar utanför fönstret och hästar promenerande bara över vägen sov vi som små barn.

Till frukost åt vi nybakat bröd med färskost och björnbärsmarmelad, varsin stor kopp kaffe och hemmagjord müsli i glas med blåbärsyoghurt. I säkert två timmar sörplade vi kaffe och rostade smörgåsar och sen plockade Simon fram sina skisspapper för att rita till en tatueringstidning han ska medverka i.

Självklart ska ni få se fler bilder en annan dag. På rottingstolarna vid pizzaugnen på innergården, på det stora allrummet med detaljer från Kenya och det fantastiska trädet med ljusslingor och vindspel. Ni ska få se det, en annan dag.

Ha en fin måndag nu♥


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!

[dot_recommends]

5 Comments

 1. Svara

  Ellen Lindberg

  5 juni, 2017

  wow, så fint! och så fotovänligt, hehe!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   5 juni, 2017

   eller hur! Fotovänliga destinationer är alltid de bästa, haha!

 2. Svara

  Jenny

  6 juni, 2017

  Okej så jag inser att det här blir en rätt skum kommentar, men jag drömde en helt störd dröm inatt som kretsade kring att jag skulle bila ner till skåne för att bli tatuerad av dig. Hade panik för jag kom inte på vad jag ville göra förrän några minuter innan jag var tvungen att åka, men då fick jag en himla bra idé så nu ÄNTLIGEN efter flera års velande har jag bestämt mig för vad första bilden på min kropp ska bli! Så tack för att du på något vis hjälpte mitt undermedvetna med detta, haha.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   6 juni, 2017

   Haha! Då hoppas jag på att du bilar ner här någon gång :)!

 3. Svara

  Wilda

  9 juni, 2017

  åh det verkar ju vara ett riktigt härligt ställe! 😀 så fin inredning.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS