Om tygmärken i shoppen, nomineringar och månadens medlem

11 juni, 2017 4 Comments

Hej gänget! Hoppas att allt är bra med er!

Jag har spenderat halva dagen på brunch med mina vänner och ligger nu utslagen på soffan med Netflix rullande i bakgrunden. Jag hade planerat att ge er ett min-helg-i-bilder-inlägg men fotade för lite föra att det skulle bli av, istället ger jag er en ny produkt i webshoppen! Inte fy skam?

Dessa gulliga förvånade små hjärtan finns att shoppa HÄR och än så länge är det de två som på bilden ligger uppe på boken som finns i lager, en rundare, och en mer avlång. Hur söta är de inte? In och kika!

En annan rolig grej är att jag blivit månadens medlem hos Influencers of Sweden! För mig innebär det en ära och heder och för er innebär det en liten intervju med mig som finns att läsa HÄR! Jag blev utfrågad om prestationsångest, webshoppen och mitt skapande såklart! Kul!!!

Sist men inte minst har InOS precis kommit ut med ett pris för influencers som kommer att delas ut i höst. Priset heter det Stora Influencerpriset och vill man nominera mig som tillexempel årets kreatör som ”tilldelas en anmärkningsvärt kreativ influencer inom exempelvis foto, film, DIY eller likvärdigt”, kan man göra det HÄR!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!

5

4 Comments

 1. Svara

  Alicia

  11 juni, 2017

  Alltså hjärtanen är så förjordat söta! + sjukt fin InoS-intervju med dig! Grattis, och bra jobbat framför allt!

 2. Svara

  Ellen Lindberg

  11 juni, 2017

  blev så glad när jag såg att du blivit månadens medlem. det är du värd! och de där hjärtanen, så himla fina!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   11 juni, 2017

   Alltså hur fin är du??

 3. Svara

  Wilda

  13 juni, 2017

  Du är så värd månadens medlem! Så otroligt fint. Blir stolt över att vara din MM-kollega! <3

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: