Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Jag är inte perfekt, tyvärr – Emilia Westerstrom Jag är inte perfekt, tyvärr – Emilia Westerstrom

Hej vänner, hoppas att ni haft en bra dag! Här går det mest slött fram för tillfället.

Jag vaknade på ett så vedervärdigt humör att jag bara ville vända mig om, somna igen och börja på nytt imorgon, men så blev det inte såklart. Jag gick upp, drack kaffe och tog mig till studion. Min nyckel hade gett upp efter en tids tveksamhet och jag fick vänta på trappen tills Simon kom och öppnade. Jag hann ringa tre samtal och sitta i telefonkö i tio minuter och ungefär där var min mest produktiva punkt för dagen.

Efter min kund gick jag hem, rostade mackor med extra sylt på och bäddade ner mig i sängen med Netflix. Somnade. Efter två timmar vaknade jag och var fortfarande lika tom inombords. Jag vet inte hur man ler idag. Vet inte vad jag finns till för. Det är en känsla av total meningslöshet och stora frågetecken.

Den senaste tiden har jag påbörjat så många roliga saker. Jag försöker satsa på bloggen och lägger ner en himla massa tid. Jag jobbade hårt för att öppna min webshop, jag pysslar för att visa er, jag broderar för att ha någonting att sälja. Jag tänker i bloggrubriker och blogginlägg och under en tid har jag jobbat med en ny bloggdesign med nya färger, ny logga och ny stil. Det är så himla kul och något jag verkligen vill göra men mitt i allt roliga glömmer jag att vila. Jag börjar och avslutar min dag på samma vis varje dag, med jobb, blogg och allt däromkring och hur roligt det än är så blir saker för mycket utan paus. Jag blir trött, matt och på dåligt humör.

För några dagar sedan fick jag hem Michaela Fornis bok Jag är inte perfekt, tyvärr, och utan att ens ha börjat läsa känns det så skönt att tänka på att ingen är perfekt och att det är precis som det ska. Ingen klarar av att jobba morgon till kväll sju dagar i veckan utan att bli trött och tappa inspiration. Ingen är bra på allt. Ingen kan ensam göra en ny bloggdesign samtidigt som åtta andra projekt på en eftermiddag. Ingen är perfekt och att jag sov mitt på dagen idag, att jag bara har ätit kolhydrater och att Selma bara fått korta promenader är helt okej. Jag är inte perfekt. Tyvärr.

Tidigt imorgon bitti åker vi till Stockholm över dagen för att tatuera oss, Simon och jag. Vi kommer sitta på ett tåg många timmar upp och många timmar ner och om inte illamåendet tar över ska jag försöka börja läsa. Har ni läst den? Eller något från Michaela?

Jag kommer inte blogga imorgon. Jag tänker ta det lugnt, tänka på annat än bloggstrategi och siffror och jag hoppas att det känns okej. Det blir lite som en endagssemester tänker jag. En endagspaus. På onsdag händer det roliga grejor och efter det planerar jag att vara på banan igen. Vi hörs då, okej?


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!

[dot_recommends]

7 Comments

 1. Svara

  Isabel Boltenstern

  12 juni, 2017

  Jisses, vad jag relaterar till det här inlägget. Jag är en allt-eller-inget-människa och blir så himla uppslukad i det jag för stunden snöat in mig på. Försöker påminna mig själv om att många projekt (typ blogg) inte har något slut, snarare något man ska hålla vid liv utan att tjata ut det. Dessutom har jag upptäckt att jag uppskattar de mindre planerade, inte så superpolerade inläggen. Det är ju trots allt därför bloggar är charmigare än glossiga magasin – för det är en människa med känslor bakom. Så inlägg som det ovan är GULD. Tack!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   12 juni, 2017

   Sån är jag också, svart eller vitt, alltid!
   Det är så knäppt det där med de mindre planerade inläggen, jag försöker bli bättre på dem, det är ju både kul att se tillbaka på och kul att läsa om, men jag är nästan för upptagen med catchiga rubriker för att liksom hinna vardagsfota? Himla tokigt.

 2. Svara

  Ellen Lindberg

  12 juni, 2017

  såklart vi hörs då! ta de här dagen och bara andras ut, det är du värd.

  jag har inte läst boken än, men jag fick den i julklapp och ser fram emot att läsa den i sommar. för mig är det här lite anledningen till att jag är så himla slö på att läsa böcker – jag jobbar i huvudet hela tiden och kan inte hålla koncentrationen uppe. måste bli ändring på det.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   12 juni, 2017

   Precis så är det för mig med, jag jobbar i huvudet när jag kollar på film – kan jag få ut något av detta? Oavsett hur kul det är måste vi lära oss att pausa! Du får ta en kopp kaffe och slå dig ner med boken en dag!

 3. Svara

  Finurliga fröken

  12 juni, 2017

  Jag hoppas att du vet att vi läsare uppskattar det du gör med bloggen och allt jobb du lägger ner. Men du måste vara rädd om dig. Annars går vi ju inga inlägg alls.

  För övrigt beskrev du känslan av att vara tom och inte kunna le väldigt bra. Känner igen mig så väl i det. Kram

 4. Svara

  Christina

  16 juni, 2017

  Jag har läst boken och den blev en favorit, rekommenderade vidare den till en vän. Men jag är kvar när du är tillbaka. Storgillar din blogg!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS