Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Gröna bilder från min helg – 17-18 juni – Emilia Westerstrom Gröna bilder från min helg – 17-18 juni – Emilia Westerstrom

Hej vänner! Det blir faktiskt ett godmorgon från mig idag, fastän klockan är elva när jag börjar skriva detta. Jag har precis hällt upp min morgonkopp med kaffe, tagit Selma på en prommis och landat vid köksbordet för lite bloggande innan jag pyser iväg till studion.

Det här med att gå upp i tid alltså, jag tror att jag löst mysteriet! Minns ni att jag för några veckor sedan skrev att jag börjat komma upp ordentligt på morgonen? Jag bytte ringsignal på väckarklockan och vaknade direkt. Idag sov jag mig igenom tre alarm och knäckte nöten – jag måste byta ringsignal oftare! Om jag liksom aldrig vänjer mig vid melodin kanske jag alltid vaknar av den? Tror ni inte?

Idag har jag vardagsbilder att bjuda på! Gröna sådana från min helg. Förra gången jag skrev ett inlägg om min helg blev det väldigt uppskattat men denna helgen var det lite svårare att få till. Jag har nämligen inte varit på någon rolig loppis eller annat äventyr utan bara rakt upp och ner legat och guppat i poolen hemma hos mina föräldrar. Bilderna blev därför av det blommigare slaget, men vad gör väl det. Jag gillar dem ändå!

Jag, Selma, Hanna och Minou åkte fram och tillbaka både lördag och söndag, svidade om till bikini och levde livet på trädäcket. Någon (Lykke?) hade visat sina Basquiat-skills på terrakottakrukorna i växthuset, Hanna och jag läste varsin tidning och mamma påbörjade sin livs första Bulletjournal. Pappa grillade majskolvar, kyckling, revben och sparris två dagar i rad och serverade med sallad och råstekt nypotatis. Elliott visade en ny film och Nella lärde sig att guppa ensam med flytväst i poolen. Hannes är på Dreamhack och jag fick russinfingrar om och om igen. En bra helg, helt enkelt!

Nu mååååste jag pysa iväg till jobbet, vi hörs av imorgon! Njut av det fina vädret!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!

[dot_recommends]

3 Comments

 1. Svara

  Dryden

  19 juni, 2017

  Junibilder när de är som bäst. Så jädra snyggt!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   19 juni, 2017

   Tack Daniel!!

 2. Svara

  Wilda

  21 juni, 2017

  Jäklar vilka bilder och det låter ju som en helt fantastisk sommarhelg. Sådär som en behöver ha det ibland, med gemenskap och vila och kreativitet. <3

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS