Ny kostym på Emiliawesterstrom.se – Var med och rösta om utseendet!

26 juni, 2017 10 Comments

Hej vänner! Ser ni något nytt? Om inte är det dags att rensa cacheminnet för här har det ändrats om! Både under kvällen igår och förmiddagen idag har jag suttit och byggt ett nytt utseende för bloggen. Störst är skillnaden på datorn men även via mobil ska det ha hänt grejer!

Kategorier, arkiv och senaste inlägg hittar ni numera både i listform längst ner på sidan och som bildlänkar i sidospalten. Efter första blogginlägget har jag ändrat till en rutvariant av inlägg och nya färger har tillkommit.

Jag är supernöjd med bilderna från Stephanie, färgvalen och den nya footern men jag behöver er hjälp med headern. Jag kan ännu inte bestämma mig för vilken jag tycker är finast, den nuvarande grå eller den rosa, som pryder facebooksidans omslag? Kan ni hjälpa mig att rösta vore jag lyckligast i världen. Har ni konstruktiv kritik eller annat på hjärtat är ni självfallet välkomna att dela med er i kommentarsfältet!

Kram på er!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Facebook och Bloglovin’! Tack! 

10 Comments

 1. Svara

  Alicia Sivert

  26 juni, 2017

  Sååå fantastiskt snyggt Emilia!!
  I idén gillar jag verkligen rosa för ditt bildspråk är mycket i gråskala i sig och jag tror fotona skulle komma fram fint mot en rosa accent. Men jag tror det är nyansen som inte riktigt tilltalar mig (gillar lite smutsigare färger) och då lutar jag nog ändå åt grått! Tycker även porträttet av dig kommer fram bättre mot det grå. Men kanske kan du smyga in det rosa i menyn istället?

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   26 juni, 2017

   Tycker du det? Tack!! Det lutar åt grå, ja, även om jag gärna vill tycka rosa, haha!

   • Svara

    Wilda

    1 juli, 2017

    Håller med Alicia, men så är ju jag också en sån som verkligen inte tål pastell och den här nyansen var verkligen pastellrosa. Den funkar för mig i loggan och som accentfärg, men när det blir en bakgrund mår mitt estetiska sinne inte lika bra 😉 Annars älskar jag det nya och framför allt de tydliga boxarna och porträtten av dig!

 2. Svara

  dorrose

  26 juni, 2017

  Ojoj så fint du har fått det! Jag tycker om den headern du har. Den rosa känns, ja typ rosa.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   26 juni, 2017

   Haha! Vilken pangbeskrivning! Tack!

   • Svara

    dorrose

    29 juni, 2017

    Jepp, gillar att ge tydliga och konkreta svar 😉

 3. Svara

  Mia Bergvall

  26 juni, 2017

  Åh så fint du har fått det här! Tokgillar designen, är själv på gång att fixa något liknande!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   26 juni, 2017

   Tack! Så kul, ska bli spännande att se!

 4. Svara

  Morning Sunshine

  27 juni, 2017

  Jag föredrar faktiskt det gråa, känns mer mångsidigt 🙂
  Älskar helheten av designen, väldigt snyggt!

 5. Svara

  kajsa

  29 juni, 2017

  SÅ snyggt! röstar för gråa!

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS