Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Juni månad på Emiliawesterstrom.se – Emilia Westerstrom Juni månad på Emiliawesterstrom.se – Emilia Westerstrom

Juni. Upp som en sol och ner som en pannkaka. Eller, alltså, upp som en sol och ner som om Nilen vänts upp och ner från himmeln.  Hos oss regnar det så mycket idag att det ser ut som en svartvit film utanför fönstret, det liksom flimrar och brusar av stora regndroppar som slåss om plats. Lägenheten är mörk och Selma vägrar ta ett steg utanför porten. Svensk sommar, med andra ord.

I Juni började jag visa er lite mer av min vardag, i form av bilder från min helg, som ni verkade uppskatta! Kul!

Även blogg- och humörmässigt åkte bjöd juni på toppar och dalar, och idag tänkte jag att vi ska ta en närmare titt, så som vi alltid gör när en månad går över till en annan.

I mina konversationer med mina bloggvänner, i huvudet på mig själv och på idé-sidan i min bulletjournal har trytande inspiration och lust varit ett återkommande tema. Inte av någon speciell anledning egentligen utan bara för att, för att det är så det är ibland. Trots det fick jag ut många fina inlägg på bloggen och jag är nöjd med vad jag presterat och oerhört glad över er fantastiska respons. Ni fortsätter att kommentera, peppa och likea både här, på Instagram och Facebook och det får mig verkligen att känna tillhörighet. Larvigt kanske, men sant.

Ni har fått ta del av fler och fler tatueringsrelaterade inlägg, något som även det verkar vara poppis. Foto: Stephanie Cetina

Under juni la jag ner mycket tid bakom kulisserna på att göra om min bloggdesign till den nuvarande mer rena, rosa och boxiga looken som jag är supernöjd med! Jag fick hjälp att ta bilder till header och presentation och plötsligt känns det lyxigare att vistas här inne, tycker inte ni?

Min besatthet av nya växter växte (pun intended) och ni fick se både ett och två inlägg i ämnet.

Månadens DIY-inlägg

Moodboards av kork och udda träramar
Monthly Makers återbruk – vas av glas och tegel
Bulletjournal kaktussida
Monthly Makers återbruk – inspiration
Tygmärken i shoppen
DIY – patinera nya terrakottakrukor

Månadens tatueringsinlägg

Tatueringarna som är trendigast just nu!
Hur många tatueringar har jag?
1000 kronor? För den lilla? – Om varför det är dyrt att tatuera sig

Månadens inredningsinlägg

Rubensholm pt.1
Snabb förnyelse – flytta runt växterna!
Rubensholm pt.2
Vad köpte jag på växtloppisen?

Månadens personliga

Min midsommar 2017
Gröna bilder från min helg
Jag är inte perfekt, tyvärr

Hur var ert juni?


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Facebook och Bloglovin’! Tack! 

[dot_recommends]

7 Comments

 1. Svara

  Linda

  1 juli, 2017

  Underbar bild på dig verkligen!! Älskar din design!Duktig du är som gjort den själv!
  Svar: Ja One ligger högt upp på min lista efter lite surfande så verkar dom bra! Ja skall bli kul att bli egen! Frågan är vad jag skall heta nu, hehe.

 2. Svara

  ISA

  2 juli, 2017

  Min första tanke varje gång jag går in på din blogg är att den är SÅ HIMLA FIN!! Andra tanken är att jag måste styra upp min egen, lära mig mer tekniska bitar och sen bli bättre på att fota. Sen så, sen är jag redo 😉 Hoppas juli blir en grym månad 🙂

 3. Svara

  Sofia CM.

  3 juli, 2017

  Hej där! Wow först; vilken fin blogg och sen; wow vilket coolt jobb du har! Ha en underbar veckla! /Sofia

 4. Svara

  Christina

  3 juli, 2017

  Jag känner igen mig så med det där med trytande inspiration. Men så är det nog om somrarna i allmänhet. Det är så mycket annat på G att bloggen nog får hänga med lite på sidan om. Din nya layout på bloggen är alldeles fenomenalt snygg annars!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   3 juli, 2017

   Och så får det väl lite vara också, att sommarn är tid för att ladda upp och vila? Tusen tack!

   • Svara

    Christina

    3 juli, 2017

    Jamen ja! Nya tag i höst. ?

 5. Svara

  Wilda

  3 juli, 2017

  Så himla inspirerande att följa dig och din utveckling! Imponerande! Trots svacka så märks det ju verkligen inte på det du skapar. Det är skickligt gjort. Heja!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS