Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Min helg i bilder – 1-2 juli – Emilia Westerstrom Min helg i bilder – 1-2 juli – Emilia Westerstrom

Det börjar bli en bra vana det här, att fota om helgerna. Min familj, min sambo och mina vänner är troligen mindre lyckliga över att ständigt se mig med en svart klump framför ansiktet men med mitt dåliga minne är det så härligt att kunna kolla tillbaka. Denna helgen firade vi min yngsta syster som fyllt tre. Under hennes tvåårsdag bloggade jag inte och fotade inte en enda bild. Inte-en-enda är således även siffran på minnena jag har från dagen. Jag vet inte hur hon såg ut, jag vet inte vad jag gav henne eller vad vi gjorde.

Med mindre barn är det så kul att titta tillbaka och chockeras över hur snabbt de växer och hur små de varit, men utan bilder är det svårt.

Jag gjorde presskaffe hos Hanna. Och glömde plattan på.

Något jag försöker göra annorlunda nu, i jämförelse med hur jag gjort tidigare år, är att även komma ihåg att lägga undan kameran då och då och uppleva saker utan den där linsen mellan. När kameran gjort sitt hamnade den i väskan igen och jag fick räkna till trettio medan Simon och Elliott gömde sig. Om och om igen.

Elliott kröp in i en hundkoja som inte används på säkert åtta år, jag gömde mig i vedboden och Simon bytte gömställe stup i kvarten.

Efter maten hade bjöd Lykke på Bean Boozled jellybeans och jag höll på att dö av skratt. Lykke själv åt vomit, Simon fick stinky socks, pappa fick hundmat och farmor kunde inte riktigt identifiera om hennes var god eller äcklig, ”lite tvålig” sa hon och slukade hela baby wipes-bönan. Jag lurades att jag också fick hundmat men åt ingen alls pga livrädd. Har ni testat dem? Är det så hemskt som man kan tro?

Simon hamnade på en massa foton men blev bäst på detta, så, ja.

Dagen innan kalaset, på lördagen alltså, var Hanna och jag egentligen bortbjudna men med magont och mensvärk stannade vi hemma. Jag åkte till Limhamn och lagade pasta, åt en hel påse chips och kollade på fem avsnitt Freaks and Geeks. Vad hittade ni på?

Hur fina är inte gatorna jag promenerar längs om mornarna?


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!

[dot_recommends]

7 Comments

 1. Svara

  Christina

  3 juli, 2017

  För mig blev det en helg hemma hos föräldrarna när sambon åkte i jobb. Klarar inte av att sitta hemma själv utan program om helgerna i fall han jobbar. Så vi åt grillat, solade, lekte med hundvalpen och bara hade det skönt.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   3 juli, 2017

   Låter härligt! Har ni fått er lilla tjej?? Det har jag helt missat!

   • Svara

    Christina

    3 juli, 2017

    Joo. Kika in på bloggen o hälsa på Doris. ?

    • Svara

     Emilia Westerstrom

     3 juli, 2017

     Gjorde nyss, så himla gullig!!! Bästa hunden i bästa färgen ?

 2. Svara

  Alma

  3 juli, 2017

  Så himla mysiga bilder!

 3. Svara

  Alicia Sivert

  4 juli, 2017

  BOXWERFCVALP!!! JAG BEHÖVER FLER BILDER PÅ BOXERVALPEN!!!!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   4 juli, 2017

   haha, han är inte så mycket för att vara stilla och sånt som krävs för foto

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS