Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Nya gröna ting – kaktusar och textil – Emilia Westerstrom Nya gröna ting – kaktusar och textil – Emilia Westerstrom

Inlägget innehåller annonslänkar

Efter att jag för ett par dagar sedan fått en leveransbekräftelse på mejlen gällande mitt nya mobilskal har jag inte kunnat släppa tanken på hur mycket grönt som fått flytta in de senaste veckorna. Självfallet i form av växter – senast förra helgen ockuperades en halv kvadratmeter till på bottenplan av en yvig arekapalm och fyra andra växter planterades om till större, men även andra gröna ting har kommit i mina ägor.

Grönt har ju varit trendigt länge, men jag som brukar försöka trendvägra har bara precis börjat fatta grejen – vi tar en titt!

Grön inspiration, hur fint är inte smaragdgrönt? Klicka på länkarna nedan för att komma till respektive bildkälla

1. Sandaler 2. Bok: Urban Jungle 3. Kaktus, smyckesfat 4. Mönstrat kuddfodral 5. Kuddfodral i sammet 6. Vaser i stengods

Boken jag köpt, Mönsterträdgårdär en superfin samling av Maria Åströms mönster, bilder från hennes ateljé och tankar kring hennes skapande. Mönstren är uppbyggda av frukter, blad och blommor och är så himla bra allihop. Jag hade mer än gärna lagt den i en hög på vardagsrumsbordet tillsammans med både Urban Jungle, Green Home book och The secret gardenerför att nämna några.

Kaktusar och citroner.

På både kökshanddukar, som smyckesfat och i suddgummiform har kaktusarna smugit sig in hos mig och redan innan dess hade jag de taggiga växterna på hjärnan när mitt nya tryck hamnade i shoppen, hur går det till egentligen tror ni? När man bara helt plötsligt är fast i något, utan att ens vara med på det själv? Är det sociala medier? Reklam?

Har ni fastnat än, eller har ni varit fast länge i det gröna träsket? Berätta!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!

[dot_recommends]

3 Comments

 1. Svara

  Erica

  13 juli, 2017

  Länken till kaktusfatet funkar inte 🙁

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   13 juli, 2017

   Men oj! Tack för att du meddelade, nu fungerar den!

 2. Svara

  juliaglasberg

  18 juli, 2017

  Jag har nog också fastnat i det gröna träsket, finns ju så mycket fint! Fösta bilden är nästan mitt bidrag till månadens monthly makers på pricken men ändå inte, hahah, du får snart se 😀

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS