Om pulled vegosallad och sjuka familjemedlemmar

25 juli, 2017 1 Comments

Hej vänner! Hur är det med er? Här är det ganska kämpigt faktiskt. Jag har efter mina två sjukdagar åkt på en så fruktansvärd hosta att jag knappt gör något annat än att knapra halstabletter och skrika i frustration. Om nätterna sitter jag upp i nittogradig vinkel men vaknar ändå stup i ett när hostan kickar igång. Det är jobbigt, men långt ifrån det sämsta vi brottas med i familjen just nu.

En av hundarna har blivit supersjuk och kan efter tre dagar på sjukhus fortfarande inte komma på hur man dricker, sitter eller går. Hon kräks och får stora anfall och all vår vakna tid just nu går åt till att brainstorma. Hur får man ihop över hundra tusen kronor för att rädda sin hund?

Mitt i allt ihop igår bestämde jag mig för att fota till bloggen. Jag skulle äta, för that’s what I do numera, och tänkte att ett mat-inlägg vore en smidig lösning för att snabbt få upp något på bloggen mitt i allt det röriga runt omkring. Men. Så. Fel. Jag. Hade.

Sallad pulled oumph

Varför har jag inte frossat i sallad tidigare? Något enklare finns nog knappt!

Hur gör matbloggare? Jag förstår inte. Att knäppa bilderna gick snabbt, men alldeles för länge satt jag och stirrade efteråt, det såg ju inte alls så gott ut på bild, som det faktiskt smakade? Jag redigerade. Stirrade. Redigerade om. Stirrade.

När bilderna till slut var klara hade jag hunnit bli hungrig igen, och det var inte för att jag åt en ofullständig måltid -skålen på bild är en serveringsskål på säkert 25 centimeter i diameter och veggiebitarna är enligt paketet en portion för två. Att det bara gäller att ”slänga upp lite mat och knäppa av en bild” i matbranchen kommer jag aldrig mer tro, och till de restauranger och fik som alltid serverar Instagramvänlig mat – big up!!

 

sallad-pulled-oumph-3

Dubbla skärbrädor? Bara på bild!

Hur som helst, gott var det! Är ni nyfikna på vad som gömmer sig i skålen? Detta:

 • Qunioa, blandad röd, vit och svart
 • Syrad rödlök 
 • Bönblandning rakt från tetran
 • Böngroddar
 • Gurka
 • Picklad morot
 • Spenat
 • Pulled Vego
 • Salt, peppar och chiliflakes

Så vad händer idag då? Jakten på lösningar för det lilla hjärtat fortsätter och familjens tjugo tummar hålls hårt. Samtidigt ska jag försöka jobba lite inför workshopen jag håller om ett par veckor (endast en plats kvar!), svara på mejl som hamnat back och kanske, om tiden finns, gör jag ett försök att leta upp golvet under klädhögar och pysselmaterial. Vad gör ni idag? ♥


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!
3

1 Comment

 1. Svara

  My

  25 juli, 2017

  Massor av krya-på-dig-kramar, massor till vovven också🌸
  Och angående maten… vaddå ”jag kan inte laga mat?” Skojar du eller, du får laga mat till mig närsom om det ser ur sådär😍
  Kram

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: